Moto-foto yarışması son final

Mersin İl Temsilcisi
olabilir.

peki, seçimleri ne zaman başlatalım?

yarisma.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar belirli bi süre sonra, modlar bütün fotoları tek bir mesaja yada ilk mesaja toplayın öle oylamayı başlatabilir, böle parça parça sayfa değiştirip fotolara bakmak zor :)

Bende katılayım bari.. tatil dönüşü motorumla mola verdiğimde çekilen bir foto.

<script src='http://img52.imageshack.us/shareable/?i=45169422768219806660344.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
devam olmasına devam da, kim düzenlicek bunları?

Çok karışık bi anket olmuş her kafadan bi resim çıkmış :silent

Bence ankete sadece hareket halindeyken çekilmiş fotoları alın karman çorman birşey olmasınki her oylama oldugunda insanlar ona göre foto koysun :cat: Mesala bidahakine duran motor üstünde çekilmiş fotoları alırsınız uykum çok var epey saçmaladım ama anlamışsınızdır umarım :mrgreen:

devam olmasına devam da, kim düzenlicek bunları?

İşinin adı ne :mrgreen::p

Son düzenleme:
Beytepe evleri il Yeşil Barış sitesinin ara yolu Çayyolunu İnceğe bağlayan yol üstünde sağda kalıyor... :)

Evren, ben de tam tarifi anlamadım :) en iyisi bu haftasonu fotoğraf makinelerini tripodu falan alalım ümitköyde buluşalım sen bizi buraya götür o virajda çekim yapalım. ne dersin ??

eğer oylama yapılcaksa oyum engin abiye, şayet engin abi oylamada yoksa, sandaletli abiye :)

Evren, ben de tam tarifi anlamadım :) en iyisi bu haftasonu fotoğraf makinelerini tripodu falan alalım ümitköyde buluşalım sen bizi buraya götür o virajda çekim yapalım. ne dersin ??

Olur dostum neden olmasın... Güzel bir yer yaklaşık 800 metrelik bir yer var iki site arasında orda ileri geri yaparak viraj çalışıyorduk arkadaşla :) bütün gün bindik diyebilrim günsonunda aynı 800mlik git gel de toplam 86 km yol yapmışız :D

Olur dostum neden olmasın... Güzel bir yer yaklaşık 800 metrelik bir yer var iki site arasında orda ileri geri yaparak viraj çalışıyorduk arkadaşla :) bütün gün bindik diyebilrim günsonunda aynı 800mlik git gel de toplam 86 km yol yapmışız :D

tamamdır o zaman. haftasonuna doğru yağış olmazsa haberleşelim çıkalım, hem tanışalım artık yahu :)

artık sonuçlandırmalı gibi anketi.fotolar bitmiş sohbet başlamış görünüyor :p
Sercer bir el atarsın artık veya Gökan'mı el atar artık bilemem,yardımcı oluruz resimleri düzenlemeye.

Beytepe evleri il Yeşil Barış sitesinin ara yolu Çayyolunu İnceğe bağlayan yol üstünde sağda kalıyor... :)

Yakınmışız baya . Bende tek sitesindeyim.
Motoru toplamış olsam katılmak isterdim.
Birdahaki sefere artık :)

@yürekçe; Yarışmaya beni dahil etmezseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar