Moto Aquarium

Güzel bir akvaryumun varmış...
Akvaryumunu tuzlu su ile duldursaydın daha göz alıcı olurdu... Ben de Motosiklet ve akvaryumu severim... Evimde tuzlu su akvaryumum var güzel mercanlarım ama yanlarında motor pek de orjinal durmaz...
Yani o motorlar gümüşlüklerde daha güzel durur kanısındayım :)...

Çaka, 444 lü bir numero aradı. Açmadım malum telefon olabilir bilgine. Moto akvaryuma su falan koyma taraftarı değilim. Arka plana kasaba dağ bayır resmedelim. Bir tane route66 ve benzin istasyonu ve dip köşeye çar çamur bir patika modeli koyalım. cross ve enduroların bir kısmı benzin istasyonundak yıkama bölümünde durur bir kısmı patika çevresinde. Choplar cafenin önünde, Ssler ve toringler de benzin istasyonunun önünde durur. 1:16 maket modeller ise arkadan destekli asma katımsı bir bölüm yapılır oraya konur.

Hadi yapalım !!!

Sen tasarıyı yap ben strafor işlemesini hallederim :D

çok süper oldu hakkaten denemek isteyene tavsiye ederim üstelik bu daha başlangıç daha üzerinda çok çalışılacak arka fonlar falan.

kocam diye demiyorum zevkli ve zeki adam:rendeer:

haLdun aßi ve eMeği Geçen Her kese TeßrikLer Her eve ßöyLe ßir akvaryum Lasım ama iÇerisinde ßaLık YohK Ken :)
Süperrrr

Cakabey bana misafirlige gelirken yapılmıs sekilde bir tane isterim nerede nasıl getirirsin bilmem beni takmaz bir tanede ben istiyorum

bu arada daha hos bir tarzda olusturulur kat kat yaparak
mesela 4 kat olabilir tabi zaman alacak
1. kat'a chopperlar
2. kat'a supermotolar
3. kat'a cross ve endurolar
4. kat'a ise chopper , supermoto , cross ve enduroları asfalt ve toprak yaparak dizecen hani olur ben bir yapmaya calısacam tabi zaman alacak

ama seninde guzel omus ellerine saglık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar