Moto Aquarium

Barış' ın gazına geldim :) Çokta iyi oldu.

Artık gönül rahatlığı ile misafir davet edebilirim, maket motorlarımı arkadaş çocuklarından korumanın yolunu bulduk sonunda :cherry:

grnt009jj3.jpg

grnt011zy2.jpg

grnt012vo2.jpg

grnt013ih9.jpg

grnt016of2.jpg

grnt017ms4.jpg

Ve bu arada 2009 yılının ilk hediyesini aldım... Çocuktan beter mutlu oldum vallahi, Barış, kardeşim seni çok seviyorum, çok teşekkür ederim. " 1948 indian chef " kolleksiyonumun en değerli üyesi oldu.

grnt003tg6.jpg

grnt004zq8.jpg

grnt008vw9.jpg

haldun abi gercekten çok güzel olmuş hele croosları taşların üstüne koymana bayıldım :) ama ben misafirlige geldigimde oynamam için bir kaçını çıkartırsın dimi :p :)

haldun abi gercekten çok güzel olmuş hele croosları taşların üstüne koymana bayıldım :) ama ben misafirlige geldigimde oynamam için bir kaçını çıkartırsın dimi :p :)

15 yaş üzerine inceleme iznimiz mevcuttur. :p

Yeter ki gelip bizleri şereflendirin, gerisi kolay :wiinkk:

aanaaa haldun lem sen niye bunlardan bana bahsetmedin hiç :S c.tesi müsaitsen size oturmaya gelicem :p

aslında benim görüşüm : biraz farklı bi konsept olabilir ama, akvaryumu su ile doldursanız bambaşka ve yaratıcı bişey yapmış olursunuz; hatta ileri gidip içine balık bile konulabilir... bu bana iyi bi fikir oldu, neden olmasın :)

Elbette bu çok güzel bir fikir. Aramızda bizde konuşmuştuk ; ancak şu var ki motorların bir kısmında metal olan aksamlar var ve zamanla bu paslanmaya yol açacak... Bu da balıkların zehirlenmesi anlamına geliyor.

Şu yapılabilir; full plastik olanlar ayıklanıp bir zemin hazırlanabilir, benim hemen aklıma gelen fikir " chopp olanları ayırıp bir route 66 barı yapılabilir " daha evvelden zaten arka fon çalışmalarım olmuştu. bunu zemine uygulamak kolay bir işlem...

aanaaa haldun lem sen niye bunlardan bana bahsetmedin hiç :S c.tesi müsaitsen size oturmaya gelicem :p

Dostum beğenmene gerçekten sevindim, ancak şunu belirtmam gerekir ki seni davet ede ede dilimde tüy bitti zaten. Gelmek için bunu mu bekliyordun :farao:

Son düzenleme:
bence akvaryumun içine bir bölme yapılabilir.motorları oraya koyarsın.hemö ıslanmamış olur. hem balıklar zehirlenmemiş olur.sevgiler

projesini çizerim

Son düzenleme:
Işıklandırma sistemi patlamasaydı daha otantik olacaktı. taş fikri benimdi bu arada :) eklemek istedim. SS ler için de bir iyilik düşünmemiz lazım.

Sağlıcakla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben o akvaryumda pirhana besler,motorları tavana asardım bisiklet var astım bile avizeye ,çocuk zıplasa da sandalyeye çıksa da erişemiyo.

Benim aquariyumda balık var, içine maket motosikletimi koysamı acaba :silent:

Denemedim ancak şöyle bir olay var; maket çoğunlukla plastik ağırlıklı olduğundan dolayı , su onu havaya kaldıracaktır. Bundan dolayı bir parça mermer bulup " aqua-silikon " ile tekerlerden sabitleme yapman gerekebilir. Hem eğer japon balığı besliyorsan onlar çok meraklıdır gidip gelip motoru yemeye çalışacaklardır, sabitleme ile motorun sürekli devrilmesini de engellemiş olursun...

Çaka, 444 lü bir numero aradı. Açmadım malum telefon olabilir bilgine. Moto akvaryuma su falan koyma taraftarı değilim. Arka plana kasaba dağ bayır resmedelim. Bir tane route66 ve benzin istasyonu ve dip köşeye çar çamur bir patika modeli koyalım. cross ve enduroların bir kısmı benzin istasyonundak yıkama bölümünde durur bir kısmı patika çevresinde. Choplar cafenin önünde, Ssler ve toringler de benzin istasyonunun önünde durur. 1:16 maket modeller ise arkadan destekli asma katımsı bir bölüm yapılır oraya konur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar