Motana.com.tr yayında...

Super Moderator
Bir yanlışlık olmasın...
.: Hoş geldiniz, lütfen hesabınıza giriş yapın :. yazısı ve ardından:
E-posta adresi:
ve Şifre:
boşlukları çıkıyor karşıma.

DNS problemi var demek ki. Burdan yetkililere sesleniyorum :p

untitled12go.jpg

arkadaşlar bende merak ettim bu siteyi ama bende de şifre neyim istiyor nasıl olcak bu iş, birisi giriyor birisi giremiyor nasıl iştir anlamadım...

Selam arkadaşım yine aynı hata aynı hata siteyi açmıyo yaa verdiğin E-posta ve şifreyide defalarca girdim ama yine aynı problem var galibaa...:bounce:

Arkadaşlar, siteye girmeyi başarabilirseniz eğer, şu konuyu da bi inceleyiverin lütfen :

HD 200 : 4550 YTL
Joyride : 5100 YTL

Motor hacimleri aynı olan bu motorlardan bana göre HD 200 ün daha pahalı olması gereki gibi gelmişti, ancak tam tersi.

Nereden geliyor bu ters fark acaba ?

ivan' Alıntı:
Selam arkadaşım yine aynı hata aynı hata siteyi açmıyo yaa verdiğin E-posta ve şifreyide defalarca girdim ama yine aynı problem var galibaa...:bounce:
Yahu o geyikti :queen:

Prometheus
Siyee yakistiramadım bende denedim çünkü girmek için o pass ile :queen: :queen:

nıhahhahaha adam seçiyo demek ki:p
bende girdim hiç bir problem olmadı:cherry:

ledo' Alıntı:
Arkadaşlar, siteye girmeyi başarabilirseniz eğer, şu konuyu da bi inceleyiverin lütfen :

HD 200 : 4550 YTL
Joyride : 5100 YTL

Motor hacimleri aynı olan bu motorlardan bana göre HD 200 ün daha pahalı olması gereki gibi gelmişti, ancak tam tersi.

Nereden geliyor bu ters fark acaba ?
iki motor arasinda ciddi donanim farkları o yüzden joyride biraz daha donanimli bir motor oluyor :wiinkk:

"desertnıght"'in verdiği;"Ürünler için : http://www.motana.com.tr/urunlerimiz.php" linkinde girebildim.

Super Moderator
Dostum cookieleri silin.Sayfa eski sahiplerine bağlanıyor.Silin ve modemi resetleyin bir de restart atın o zaman bağlanırsınız.Ama bakmaya değecek bi numara da yok yani
Siteye giremeyenlere -CRiminAL-'in öerisi.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar