Motana.com.tr yayında...

@olcan138, pek onla alakası yok gibi. Hiçbir şey yapmadığım halde ertesi gün düzeldi. Nameserver'larla alakalı olabilir. Site yeni yönlendirdiyse...

Super Moderator
Şimdi denedim site yine yönlendirmedi, gerçi ben cookie silmeyi de denemedim.Israrla açmak isteyen varsa yardımcı olsun diyeydi sadece...

Prometheus nerden bilsin arkadaşlar.Adam geyik yapıyor işte anlasınıza....

-Prometheus yoksa hosting şirketimi kurdun herkese maille şifremi dağıtıyosun.Banada versene bir tane
kullanıcı adı:[email protected]
şifre: heytbecom olsun lütfen....
-Bu şifreyi sakın denemeyin benim şifrem oooo

-sitede yönlendirme sorunu var.alan adını aldığı şirket galiba daha fazla para istiyor.....olur böyle şeyler bir iki güne kadar düzelir ama bu şirket aklımda hep ulaşılamıyor diye kalacak haberleri olsun....

ya ben masai mover 125i sewdm ya fiyatı uygun 10bg dewir göstergesi war çift çıkış egzozu war vs. vs. ama çin malı:s

arkadaşlar sym cin malları gibi dandik bir motor değil çok sağlam motorlar arkasında suzuki var.sakın yanılmayın alcaksanız alın bence...

vallah beç açtım kapattım,çünküm beni motır var geregi :queen: yohtur

Super Moderator
Ben de siteyi açtım, biraz dolaştım.Çok da görülmesi, incelenmesi gereken bir site değil...
Ayrıca bugün gittim Sym Joyride 200 ile GTS 250'yi de gördüm.Gerçekten kalitelerini belli ediyorlar.
Keşke Grand Eagle 250'yi de görebilseydim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar