moral ziyaretine varmısınız???

1-sametagir
2-Arjantinli69
3-jam session
4-bektanist+ belki
5-Burak_34
haydi arkadaşlar.gelmek isteyenler isimlerini ekleyebilirler....
Cuma akşamı iftar saatinin hemen sonrasında Maltepe minübüs yolu üzerindeki championSA nın önünde toplanıyoruz..

samet 0 535 302 44 24

Son düzenleme:
Ben arkadaşlara konu ile ilgili topiğin linkini attım ve sana geri dönüşümüz olacak
ve kimlerin kesin olarak geleceği de cuma akşam ki bulaşamda daha net olacaktır.

bence bir öneri ama nasıl kabül görür bilemem.cuma akşamı maltepe sahilde Muhammet abimizin verdiği iftar yemegi var.nerden baksanız 60-70 motorcu arkadaş gelir yemege.arkadaşlarla konuşsak zaman uygun olursa ordan bir ugranabilir.ben şahsım adıma giderim.

cuma akşamı olarak planlanan iftar organizasyonunu ben yapıyorum. önce tarih yarına yani perşembe akşamına alındı bunu belirtmek isterim. elbetteki herkese açık bir iftar. facebookta bana ulaşan arkadaşlara davet göndetrmekten mutluluk duyarım.

ziyarete gelince iftar günü bunu yapmak olanaksız. hafta içi oldugu için insanlar iş çıkışı zar zor iftara yetişicekler... iftar sonrası ise ziyaret için geç bir saat olucak.
bende sizlerle bu ziyarete gelmeyi çok isterim. irtibata geçersek bununla ilgili güzel bir plan yapar hep birlikte bu anlamlı ziyareti gerçekleştirebiliriz arkadaşlar.

not: eklemeden geeçmiycem böyle bir konu niye konu dışında?
yeri burası olmamalıydı üzüldüm.....

güzel düşünceniz için canıgönülden kutlarım :rendeer:

cuma akşamı olarak planlanan iftar organizasyonunu ben yapıyorum. önce tarih yarına yani perşembe akşamına alındı bunu belirtmek isterim. elbetteki herkese açık bir iftar. facebookta bana ulaşan arkadaşlara davet göndetrmekten mutluluk duyarım.

ziyarete gelince iftar günü bunu yapmak olanaksız. hafta içi oldugu için insanlar iş çıkışı zar zor iftara yetişicekler... iftar sonrası ise ziyaret için geç bir saat olucak.
bende sizlerle bu ziyarete gelmeyi çok isterim. irtibata geçersek bununla ilgili güzel bir plan yapar hep birlikte bu anlamlı ziyareti gerçekleştirebiliriz arkadaşlar.

konu dışında açmamın sebebi daha uzun süre gözönünde olduğunu düşündüğüm içindi..diğer konularda sürekli değişim olmasına rağmen konu dışında daha uzun süre anasayfada kalabiliyor.
cuma günü bize katılmak isteyen,bende moral vermek isterim diyenler,camiamızın gücünü gösterelim diyenler olursa buraya yazarlarsa sevinirim.olurda aramak isterseniz telefonum 0 535 302 44 24 samet..yer maltepe minibüs yolunda champıonSA nın önünde cuma akşamı saat20:45-21:00 gibi toplanalım ve direk yolun karşısına geçim ziyaretimizi yapalım diyoruz...
açıkçası konunun beklediğim ilgiyi görmemesi de bani üzüyor...şu an itibariyle geleceğim diyen 5-6 kişi ancak çıktı.hepsine teşekkür ediyorum..
şehir dışında olan gelecek durumda olmayanlarında selamlarını iletmekten mutluluk duyacağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

Ben arkadaşlara konu ile ilgili topiğin linkini attım ve sana geri dönüşümüz olacak
ve kimlerin kesin olarak geleceği de cuma akşam ki bulaşamda daha net olacaktır.

sağolasın dostum.tekerin düz bassın..sevgiyle..sağlıcakla....:rendeer:

Cuma akşamı işi yatsada biz Çağla ile bir güzellik düşünüyoruz süpriz Samet.

elimden geleni yapmaya hazırım ben. keşke kan grubumda tutsaydı da kanda verebilseydim kardeşimize

Cuma akşamı işi yatsada biz Çağla ile bir güzellik düşünüyoruz süpriz Samet.

çok sevinirim dostum.kendi adıma bişey düşünüyorsan ne olayım.şu ramazan ayında insanların vicdani duyguları da yükselmiştir diye düşünerek bu konuyu açtım.ama bi düşünsene 5-6 değilde adam bir anda habersizken 30-40 hatta 50 motorcuyu daha öncehiç görmediği insanları karşısında gördüğünde bide sadece onun ve çocuğu için geldiklerini öğrendiğinde neler olabilir...az çok tahmin edebiliyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

elimden geleni yapmaya hazırım ben. keşke kan grubumda tutsaydı da kanda verebilseydim kardeşimize

kan işini doktoruyla görüşüp takas yollarını da araştıracakmış.yani biz başka grup kanları verip hastahaneden AB Rh(+) alınabilirmi onun çaresine bakılacak.çocuk neredeyse elimde büyüdü ama en başta ben kan veremiyorum.B Rh (+)benimkisi..
şimdilik yapmamız gereken mümkün olan ençok kişiyi o ziyarete götürebilmek..inşallah başarırız...

ab rh+ mi aranan kan?
ben yanlış gördüm demekki :silent: benim kanım uyuyo bu durumda alırlarsa seve seve veririm kanımıda.

Allah Allah bak ben de avatarındaki kan grubuna hiç bakmamıştım.herşeyde bir hayır vardır derler ya..hayırlısı bakalım...

perşembe gününe aldınız neden haber vermiyorsunuz bakalım,dediniz nasıl olsa umuma açık bilen gelir ,bilmeyeni boş ver :pale:
neyse sizlere afiyet olsun diyorum bizim iftar cuma akşamı ,kısmetse ordan samaet arkadaşın sevgili abisinin bi çayını içmeye gidicez olmadı çaylar bizden olur.
bu arada güncell :)

kardeşim çayı ben kendim hazırlayacağım.hemde en keyifli en güzel ortamda..o çayın tadını da başka bi yerde bulamayacaksınız.çünkü içinde tüm motorcu dostlarımın sevgisi ve maneviyatları da olacak..ee ortam da güzel olunca bir daha nereden bulabileceksiniz ki lo??:p

perşembe gününe aldınız neden haber vermiyorsunuz bakalım,dediniz nasıl olsa umuma açık bilen gelir ,bilmeyeni boş ver :pale:
neyse sizlere afiyet olsun diyorum bizim iftar cuma akşamı ,kısmetse ordan samaet arkadaşın sevgili abisinin bi çayını içmeye gidicez olmadı çaylar bizden olur.
bu arada güncell :)

Allan arjantinlisi kaç yerden haber vericem :bounce: :p

kardeşim çayı ben kendim hazırlayacağım.hemde en keyifli en güzel ortamda..o çayın tadını da başka bi yerde bulamayacaksınız.çünkü içinde tüm motorcu dostlarımın sevgisi ve maneviyatları da olacak..ee ortam da güzel olunca bir daha nereden bulabileceksiniz ki lo??:p

çay bahane dicem ama çayı severim valla,iyi olucak i.s.k.i suyu olmuyacak aman iski duymasın :p önemli olan dostluk,arkadaşlık gerisi boş :cat: ama Çağla'yı illa getirmek lazım,bir başka yere randevusu yoksa tabiki :) kendisi iyi bir dosttur ;

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------

Allan arjantinlisi kaç yerden haber vericem :bounce: :p

ya varya yarım gün nete girmedim neler değişiyor :) sizin hızınıza yetişmeye 1000 RR lazım LPG li.:p bu aralar çok yogundum malum motor işleri,git gel konya 3 saat :) ama kızma seninde bir bardak demli çayını içmeye gelirim iş çıkışı ayıpsın :rendeer:

ayarlayabilirsem gelmeye çalışacağım diyor.inşallah aksilik çıkmaz da gelebilir..biraz önce bir yazıda da okuduğum gibi ''hollanda plakalı motorla türkiye plakalı motorun iki yabancı insanın yolda karşılaşıp selamlaşmasının alakasını bilenler'' kaç kişi kaldı??

çay bahane dicem ama çayı severim valla,iyi olucak i.s.k.i suyu olmuyacak aman iski duymasın :p önemli olan dostluk,arkadaşlık gerisi boş :cat: ama Çağla'yı illa getirmek lazım,bir başka yere randevusu yoksa tabiki :) kendisi iyi bir dosttur ;

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------

ya varya yarım gün nete girmedim neler değişiyor :) sizin hızınıza yetişmeye 1000 RR lazım LPG li.:p bu aralar çok yogundum malum motor işleri,git gel konya 3 saat :) ama kızma seninde bir bardak demli çayını içmeye gelirim iş çıkışı ayıpsın :rendeer:

inşallah tamer gelmeyi çok istiyorum... cuma olmasada en kısa zamanda hepbirlikte gidelim lafta kalmasın...
iyi olan sizsiniz tamer sizin dostlugunuz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar