A Alonedark93 Katılım 20 Ara 2016 Mesajlar 2,171 11 Mar 2017 #21 yunusus' Alıntı: Kara murat hanginiz? Genişletmek için tıkla ... Geldim geldim. :queen: [/url][/IMG]
hachiko Katılım 12 Şub 2017 Mesajlar 4,124 11 Mar 2017 Konu Yazar #22 F54' Alıntı: şevkat yerimdar Genişletmek için tıkla ... Çok güzel filmdir ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ---------- yunusus' Alıntı: Kara murat hanginiz? Genişletmek için tıkla ... Ben değilim ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ---------- avarekasnak' Alıntı: Bu mopaş darıca istasyon mopaş mı? Genişletmek için tıkla ... Gebze istasyonun oradakinden bahsediyorsanız orayı biliyorum orası da berbat iki üç kere rastgeldim öyle böyle yığmamışlar ayıp ya.. Bu arada arkadaşlar aynı zamanda bu elemanlar kaldırımı tamamen işgal ediyorlar yayalar yoldan yürüyor.. :farao:
F54' Alıntı: şevkat yerimdar Genişletmek için tıkla ... Çok güzel filmdir ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ---------- yunusus' Alıntı: Kara murat hanginiz? Genişletmek için tıkla ... Ben değilim ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ---------- avarekasnak' Alıntı: Bu mopaş darıca istasyon mopaş mı? Genişletmek için tıkla ... Gebze istasyonun oradakinden bahsediyorsanız orayı biliyorum orası da berbat iki üç kere rastgeldim öyle böyle yığmamışlar ayıp ya.. Bu arada arkadaşlar aynı zamanda bu elemanlar kaldırımı tamamen işgal ediyorlar yayalar yoldan yürüyor.. :farao:
S sdirer Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 1,462 12 Mar 2017 #24 Adaletin olmadığı yerde anarşi çıkar demişler... 2000 sene evvel. Bilmesi gerekenler nerede?