MOPAŞLA HAKLI MÜCADELEM..(KAZANDIM..BALYOZLU ELEMAN İÇERİR)..

Arkadaşlar burada yanyana 4 esnafız bu 4 esnafın yanında bir de mopaş var.Depoları bizim işyerlerinin altında ( merdivenle inip çıkıyorlar)Bu market son 3 senedir depolarının alt katta olduğunu ileri sürerek kendilerine gelen kasaları meyveleri deterjan kola vs kolilerini marketlerinin önü kapanıyor gerekçesi ile bu 4 esnafın önüne yığıyor..Dışarıdan bu 4 dükkan imkanı yok gözükmüyor.. Ve öyle böyle yük değil yerden yüksekliği 2-3 metre genişliği 8-10 metre ve ses çıkarmayınca günlerce kalıyor..

Bazen yolu kapatıyorlar kaza oluyordu bu yüzden.. Hatta bazen yandaki bankanın önüne koyuyorlardı..İlk zamanlar güzellikle söylüyorduk bir süre sonra kaldırıyorlardı..2 senedir böyle bazen kavgalı sürdü gitti..Son bir senedir müdürlerinin değişmesi ile birlikte kaldırmamaya başladılar bizde zabıtayı arıyorduk gelip ceza yazıyorlardı artık neye inatlaştılar bilmiyorum rica ettiğimizde bize hakaret etmeye başladılar bizde zabıtayı arıyorduk..Bir süre sonra artık günde 4-5 kere zabıtayı arar olduk ve hatta karakolu..Sürekli kavga eder olduk..Bu kavgayı yalnız iki esnaf ediyoruz diğer iki esnaf sus pus bizi izliyor...Mopaş merkezi aradık halledeceğiz diyerek salladılar en az 3-4 kere ben aradım diğer esnaf aradı kolu komşuya arattık aynı lakayit cevap ilgileneceğiz..

Hafta da en az 3 kere kavga çıkar oldu..Market müdürü marketin önü kapanıyor ne yapak diyor..Bizde eşşekmiyiz bize ne diyoruz susuyor..Gittim yıktıkları yüklerin resimlerini çekerek bir dosyaya koydum beyaz masaya şikayet ettim..İki hafta sonra zabıta geldi..Verdiği cevap..
- Ne yapak çocuk mu bunlar kulaklarını çekelim dedi ararsınız ceza yazarız dediler gittiler.. (o zaman bu zabıtaların bir halta yaramadığını ve bu işin neden uzadığını anladım dile kolay 3 sene)

Bir gün gene baktım doldurmuşlar bekledim kaldırmadılar..Dükkanda büyükcene bir balyoz vardı elime aldığım gibi peşlerine koştum çil yavrusu gibi kaçıştılar..Birazda sağa sola yüklerine vurarak bir 20-30 dakika analarına karılarına bacılarına olan ilgi alakamı arzularımı sundum :mrgreen: korkularından çıt ses çıkarmadılar.. :mrgreen::mrgreen: Dükkan sahibi geldi ( kiradayım) sen bunlara küfür mü ettin diye sordu..Bende hea sana mı söyledi ...... çocukları dedim.. :mrgreen: Bir süre birşey koymadılar fakat yine doldurdular yine kavga ettik bir akşam bunlar 8-10 eleman gelip işyerimin önüne tehdit ettiler beni seni yaşatmayız vs diye..Bende hea görüşcez dedim.. :mrgreen:

Bir hafta sonu yine zabıtayı aradım zabıta geldi 2500 tl ceza yazdı bıktık sizden artık diye markete deliriyorlardı.. :mrgreen: Fakat yine uslanmadılar..Yine doldurdular bu sefer valide kavga ediyordu bende bırak ara zabıtayı dedim..Bu müdür anneme dengesiz karı diyince giden geldi..Yine o balyozum kapıda idi bu sefer müdürün tepesine çöktüm kaçıyorum derken müdür kaydı düştü :mrgreen: Bir kaç kere sırtına vurdum sonra markette çalışan 8-10 eleman tepeme çöktü..Ulan birini itiyorum diğeri geliyor ona vuruyorum arkamdan birisi uçan tekme atıyor..:mrgreen: Sonra ayrıldık bunların kolalarını patlattım yandaki esnafa döndüm onunda anasını bacısını sordum sen niye izliyorsun lan ..şak diye..:mrgreen: Peşine polis geldi iki de polisin yanında patlattım müdüre..:mrgreen: Elimden balyozu aldı polis:mrgreen:

Bir süre daha yapmadılar ama köpek tezek yemekten vazgeçer mi bu sefer yine koydular yandaki esnafta bu sefer tabanca çekti kafalarına..Sonra merkezden geldiler Son 2-3 aydır bir şey yok ortalık temiz.. :mrgreen: Koyduklarını hemen götürüyorlar.. :mrgreen: Şimdi işyerlerimizin önü tertemiz baktıkça bu halini gördükçe kendimle gurur duyuyorum..:cherry: Çünkü bu kavgayı tek başıma 4 esnaf arasında ben yaptım sağolsun bir de yandaki esnaf arada destek oldu..:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Siz siz olun hakkınızı savunun!!.. Bir insan hakkını savunmadıktan sonra neden yaşasın..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi bi kavga işimiz var da, adam eksik, ne zaman müsait olursunuz siz ? :cherry::queen:

Ben de başlığa bakınca hukuki mücadele sandım. Meğer balyozi mücadeleymiş.

MİS gibi orman kanunu arada gideri var hiç unutmam 30 kişi arasına bi enayilik yapıp dalmışlığım var mahallede namım halen yürüyüp gider tabi askerden önce kanım fokur fokur eskiye nazaran sakinim biraz daha teknik yaklaşıyorum olaylara :wiinkk:

Bu olayıda mahkemede değerlendirmeye alabilirdin acaba deneme sonuçsuz oluncamı orman kanunlarına geçiş yaptın :)

Not 30 kişi arasına daldım ama bir mücize girdiğim gibi tertemiz çıktım adı üstünde mücize sakın denemeyin teknik yaklaşmayı
deneyin :bounce:

Rahmetli geldi aklıma

https://www.youtube.com/watch?v=9azOKoqvo5U

Son düzenleme:
herşeyde seni buluyo

geçende parayı kaptırdığın adamdan parayı almıştın.

ne hayat be gta 5 gibi

Abi bi kavga işimiz var da, adam eksik, ne zaman müsait olursunuz siz ? :cherry::queen:

Çağır haklıysan gelirim vallaha..Çok arkadaşın peşine gittim.. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

Bi telefon 2 kamyon adam kum gibi.

:mrgreen::mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Ben de başlığa bakınca hukuki mücadele sandım. Meğer balyozi mücadeleymiş.

Son bir senedir çok denedim günde defalarca zabıtayı aradım bazen karakolu aradım hatta yoldan zabıta çevirdiğimi bilirim..Dilekçe verdim belediyeye merkezlerini kaç defa kaç kişi aradık olmadı..:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------

Başımız sıkışırsa seni arayabilirmiyiz reyiz:queen:

Çağır başım üstüne.. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

Balyozdan çok korktular hele bir ikisinin yüzü bembeyaz olduydu.. Müdürleri kaçıyor derken kayıp düşmüştü.. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------

MİS gibi orman kanunu arada gideri var hiç unutmam 30 kişi arasına bi enayilik yapıp dalmışlığım var mahallede namım halen yürüyüp gider tabi askerden önce kanım fokur fokur eskiye nazaran sakinim biraz daha teknik yaklaşıyorum olaylara :wiinkk:

Bu olayıda mahkemede değerlendirmeye alabilirdin acaba deneme sonuçsuz oluncamı orman kanunlarına geçiş yaptın :)

Not 30 kişi arasına daldım ama bir mücize girdiğim gibi tertemiz çıktım adı üstünde mücize sakın denemeyin teknik yaklaşmayı
deneyin :bounce:

Rahmetli geldi aklıma

https://www.youtube.com/watch?v=9azOKoqvo5U

Yalan yok biraz omzumda ezik ufak tefek sıyrıklar vardı.. :mrgreen: Her türlü yolu denedik olmayınca mecbur kaldık orman kanunlarına.. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

herşeyde seni buluyo

geçende parayı kaptırdığın adamdan parayı almıştın.

ne hayat be gta 5 gibi

Benim vukuatsız günüm yok.. Her gün kaza kavga olmadık abuk subuk işler..En son gözlük numarası almaya gittim gözlerimden ameliyat oldum geldim.. :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Keşke bir resim koysaydın merak ettim dükkanların ve malların durumunu.

Bir de okurken kör oldum ya hu, paragraf diye bir şey var bildin mi? :)

Dur düzelteyim bari.

Allah razı olsun, sabah sabah ne güldüm arkadaş ya :) Hele o müdür kaçarken düşmüyor mu, resmen canlı yaşadım :D

Meraklandım şimdi Bu dükkanın resimlerin eklerseniz seviniriz merakımız geçer

hachiko seni donanımhaber e tekrar bekliyoruz tepecikli sen yokken azdı meydanı boş sanıyor.

Şu telefonum servisten gelsin duvara çarptım ekranı patladı içinde idi :D Paragraf için teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

Allah razı olsun, sabah sabah ne güldüm arkadaş ya :) Hele o müdür kaçarken düşmüyor mu, resmen canlı yaşadım :D

İzlemen lazımdı.. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

Meraklandım şimdi Bu dükkanın resimlerin eklerseniz seviniriz merakımız geçer

Telefon servisten gelsin içinden alıp koyacağım buraya.. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

hachiko seni donanımhaber e tekrar bekliyoruz tepecikli sen yokken azdı meydanı boş sanıyor.

Vay arkadaşım bende sizi özledim başımdaki işleri halledeyim oranın da icabına bakacağım olmadı gazeteyi arayacağım manşet olsunlar biraz bakalım..:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

Niye sordunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar