Monta baskı/logo/resim ?

herkese merhaba. dane svendborg bi montum var. siyah beyaz. sırtı siyah. sırtına dakar logosu bastırmak istiyorum.beyaz 20 cmx 20cm gibi. goretex kumaş. yıkasak yağmur çamur görse ne olur? ne malzeme kullanmak lazımdır? textilci işi gerçi bu da daha evvel yapan eden gören arkadaşların fikri nedir?:silent:

bence baskı yerine eğer tanıdıgın textil işiyle ilgilenen bi arkadaşın varsa otomatik nakış makinaları var onlara sahip olan tanıdık birini bulup istediğin amblemi vericeksin snra bilgisayara birebir aynısını çıkartıyorlar. Makinaya bağlayıp birebir aynısını nakış işleticeksn biraz zahmetli bi iştir ama görsellik açısından kalite açısından sapasağlam ve 10 numara olur tavsiyede ederim :)

iyimiş fakat sırtda koruma var ya (çıkarılabilir bi ped var) kumaş 2 katlı yani. hatta 3 kat. içlik de var. o nasıl olacak

baskı yaptırman daha mantıklı otomatik nakış makinasına kimse o montu tek desen için koymaz sadece kalıp parası bile düz kumaş olmak şartıyla 50-60 tl den başlıyo vede hazır dikilmiş goratez kumaş çok zor anca tshirt baskısı yapan yerlerden yada patch dedikleri hazır kumaşı ektafından dikerek monte edebilirsin bi aralar tekstilde çalışmışlığım var ordan biliyorum

tşörtlere yapılan baskılardan bahsediyorsunuz sanırım? dayanırmı mesele o

bu logoyu reflöktörlü yaptırma şansın varsa eğer geceleride gündüzleri olduğu kadar güzel olacaktır.:cat:

extrem 015 zeki insanları seviyorum. iyi fikir. değerlendireceğim

bu logoyu reflöktörlü yaptırma şansın varsa eğer geceleride gündüzleri olduğu kadar güzel olacaktır.:cat:

Elbette arkadan gelenlerin dikkatini dağıtacağı için alengirli şekil kazaya da sebep olabilecektir. Zeki insanın hali bir başka gerçekten :)

Elbette arkadan gelenlerin dikkatini dağıtacağı için alengirli şekil kazaya da sebep olabilecektir. Zeki insanın hali bir başka gerçekten :)

Arkadaş reflektörden bahsediyor, sırtına projektör monte et demiyor.

Reflektörler de dikkat dağıtmaz merak etmeyin. Geceleri "orada" olduğunuzu birilerine farkettirmek, sizi görmemelerinden her zaman daha iyidir.

montların arkasında reflektör şerit var zaten. oldu olacak arka lambayı da iptal edelim kırmızı kırmızı dikkat dağıtmasın. belki boğa burcudur arkadan gelen süsmek ister :)

Genelle motosiklet kulüplerinin kendi diktirdikleri logolar oluyor. Gördüklerimin büyük çoğunluğu da reflektörlü idi.

O kulüpten birilerine mail atarak çözüm bulabilirsin belki.

Arkadaş reflektörden bahsediyor, sırtına projektör monte et demiyor.

Reflektörler de dikkat dağıtmaz merak etmeyin. Geceleri "orada" olduğunuzu birilerine farkettirmek, sizi görmemelerinden her zaman daha iyidir.

İyi montun arkasını komple reflektör yapın demedim farkındaysanız.

Alengirli logo adamın dikkatini çeker ulan neymiş bu diye bakacağım derken geçirir bir yerinize o zaman anlarsınız demek istediğimi.

Anlayamayanlar için tekrar edeyim. GÖZÜNÜ ALACAK DEMEDİM. DİKKATİNİ DAĞITACAK DEDİM.

konuyu hortlatacağım ama, montun arkasına baskı yapan yerler var mıdır istanbul'da?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar