Moderatör
- Konu Yazar
Dün motoshow için eşimle birlikte yola çıktık akşam üstü. Ben Yenikapı'dan gidelim yağmur yağacak dememe rağmen, sırf yolu uzatalım diye eşim Topçular'dan Eskihisar'a geçelim, geze geze gideriz dedi. Son durak Bahçelievler'de arkadaşın evi. Gece konaklayıp sabah fuar alanına gidicez. İkimizde bir hafta önceki Bursa yolculuğundan sonra salya sümük hastayız
Kazak üstüne boğazlı kazak, mont, montun üstüne deri mont (Normal deri mont), benimki fullface, eşiminki yarım kask. Eldivenler, yün içlikler vs.vs. Ha bir de eşimin sırtında sırt çantası
Yağmura yakalanmadan aşırı rüzgarla boğuşarak vardık arkadaşın evine. Sabah fuara gittik, ilk hedef kask, sonra mont ve belki pantalon.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44841
Prohel 6060 Airmesh
Yukarıda ki montu, (farklı bir firmadan) 2 adet aldığımızdan 150'şer Lira'ya, iki adet de LS2 kask, siyah vizörlü, 100'er Lira'ya aldık. Hepsine 560 dedi, ama eşim sıkı pazarlıkçıdır 500 verelim, sende bizden kurtul bizde senden der gibi adamı ikna ettik
Sonuç : Dönerken de yine aynı güzergahtan, Sirkeci-Harem,Eskihisar-Topçular ve Yalova yapalım dedik. Yadigar kask ve montları İstanbul'da bıraktık, İçimizdeki kazakları çıkardık, sadece montları giyerek ve bolca ıslanarak geldik. Neden bu kadar uzattığımı bende bilmiyorum, maksat montu ve kask'ı övmekti ama
Kısaca mont alacaksanız, kışın üşümek istemiyorum diyorsanız bu mont gerçekten iyi. Yağmurdan ayaklarım botlarımın içinde yüzmesine rağmen, üst kısmında bir damla su yoktu ve üşümedik. Kask'a gelince siyah vizör yazın çok iyi olacak eminim, ama aydınlatması olmayan yollarda görüşü bir haylı etkiliyor. Kask ise, fiyatına göre gayet başarılı. İtina ile tüm MT ailesine duyrulur 
Not : Bu arada eşime teşekkür etmeyi unuttum değil mi
Sadece kask almak için gitmiş fakat eşimin eski patronundan söke söke aldığı ama bana sürpriz yapmak için söylemediği tazminatını emrime sunmasıyla
hal böyle oldu.. Seni seviyorum be 
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44841
Prohel 6060 Airmesh
Yukarıda ki montu, (farklı bir firmadan) 2 adet aldığımızdan 150'şer Lira'ya, iki adet de LS2 kask, siyah vizörlü, 100'er Lira'ya aldık. Hepsine 560 dedi, ama eşim sıkı pazarlıkçıdır 500 verelim, sende bizden kurtul bizde senden der gibi adamı ikna ettik
Sonuç : Dönerken de yine aynı güzergahtan, Sirkeci-Harem,Eskihisar-Topçular ve Yalova yapalım dedik. Yadigar kask ve montları İstanbul'da bıraktık, İçimizdeki kazakları çıkardık, sadece montları giyerek ve bolca ıslanarak geldik. Neden bu kadar uzattığımı bende bilmiyorum, maksat montu ve kask'ı övmekti ama
Not : Bu arada eşime teşekkür etmeyi unuttum değil mi
Son düzenleme: