monero CMX250A 1000 km yi doldurdum, dün servise gittim , bakım işlemlerini yaptılar, zinciri bayağı yağsız bırakmışım , yağlandı,sorun yok , servisteki usta genç bir çocuk ama işinde çok çok iyi, zaten buralardaki nadir motor ustalarından biri.
bakımdan sonra motor çok iyi gidiyor, nerdeyse hiç titreşim yok , bakım öncesi epey zangırdıyordu, 5. viteste 120 ye kadar hiç zorlanmadan çıkıyor, ondan sonrası için bişey diyemem daha fazla basamadım çünkü,
temel aksamlarda bir sorun görünmüyor ama pek çok yerde pas oluşmaya başlamış, memleket rize olunca pastan kurtuluş zoor,
bu arada komik bir olay yaşadım , motorda üstüste iki egzost manifoltu var , arkadaki silindire ait manifoltun ısınmadığını fark ettim , servise gittim usta izine ayrılmıştı, yakındaki başka bir motor servisine danışayım dedim , uzun uzun incelediler, arka silindirin çalışmadığına kanaat getirdiler, açmak lazım dediler, garanti bozulmasın diye açtırmadım, neyse , kendi servisimi bekledim . usta izinden döndü, gösterdim ,silindir çalışıyor dedi, o manifoltun sadece görüntü olduğunu asıl manifoltlun alttaki olduğunu söyledi,
bu arada keeway supershadow u resimlerinden inceledim neredeyse aynılar, ama fiyat daha düşük keewayde, 3690ytl, monero 4600ytl