- Konu Yazar
Beyler Monero marka bi motor var haberiniz var mı ?WY 150T adlı scooter sizce nasıl alınır mı.150cc lik abs li scooter 1.950.000 TL.Bu arada servisi de var.ayrıntılı bilgi altta.
www.moneromotor.com
valla benim çevremde 150cc lik modelini alan 6 kişi var.hepsi de tek kelime ile süper diyor başka birşey demiyor .ben de başka alan varsa onların görüşünü dinlemek için forumda topic açtım ama daha cevaplar gelmedi. Bu arada ben Rizedeyim burda servisi var.Firmayı arayarak sizde öğrenebilirisiniz.
WY150T modeli hem ABS li hem de CVT otomatik şanzımana sahip.Bir de 11hp ve ön-arka tekerleri 130*60*13 ebatında.
ARZU A.Ş.
Ebusuud Cad. No:45 34112 Sirkeci İstanbul
Tel: 212 513 49 09-15
www.moneromotor.com
Ha bu arada bu motor un asıl firmasını da buldum tabii ki çin menşeli.Ama şu kadarını söyleyeyim hiç mondial motorların işçiliğine benzemiyor.Kaliteli malzeme ve işçilik var bunda.
http://www.wangyemotor.com
*****************UYARIDIR..!!*************************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR
foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!!
lütfen resminizin boyutunu küçülterek gönderme yapınız.!!
+********************I********************+
www.moneromotor.com
valla benim çevremde 150cc lik modelini alan 6 kişi var.hepsi de tek kelime ile süper diyor başka birşey demiyor .ben de başka alan varsa onların görüşünü dinlemek için forumda topic açtım ama daha cevaplar gelmedi. Bu arada ben Rizedeyim burda servisi var.Firmayı arayarak sizde öğrenebilirisiniz.
WY150T modeli hem ABS li hem de CVT otomatik şanzımana sahip.Bir de 11hp ve ön-arka tekerleri 130*60*13 ebatında.
ARZU A.Ş.
Ebusuud Cad. No:45 34112 Sirkeci İstanbul
Tel: 212 513 49 09-15
www.moneromotor.com
Ha bu arada bu motor un asıl firmasını da buldum tabii ki çin menşeli.Ama şu kadarını söyleyeyim hiç mondial motorların işçiliğine benzemiyor.Kaliteli malzeme ve işçilik var bunda.
http://www.wangyemotor.com
*****************UYARIDIR..!!*************************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR
foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!!
lütfen resminizin boyutunu küçülterek gönderme yapınız.!!
+********************I********************+
Moderatör tarafında düzenlendi: