Mondialmi? Yamaha mı? Ramzey mi?

Arkadaşlar bu konu hakkında bana bilgi verecek biri olursa sevinirim dostlarım.. Aşağıda belittiğim modellerin hangisini almak daha mantıklı olur karar veremedim.. Bir bilene ihtiyaç duyuyorum.....Şimdiden yakın ilginiz için sağolun.....:queen: :)

Mondial Kt125 cc
Yamaha Ybr 125 cc
Ramzey Tek Silindir 125 cc

Veya bunların dışında önerebileceğiniz bir model varmı...

Bence bu sorunun cevabını kendin de biliyorsun...

"mantıklı" demişsin, Çin motorlarını sıralayıp bi de yanına Yamaha koymuşsun. Üstelik bir de cevap bekliyorsun :p

yamaha hem kalite hemde 125 cclik motorların kralı diyorum. tabi honda cbr125r gibi super soportlar hariç :mrgreen:

yamahaya boşuna para verme diyorum onun sana vereceklerini mondi 125 kt fazlasıyla verecek ben kullanıyorum. hatta iki mondialim var ikisindende 1 senedir tek soruna rastlamadım....

arkadaşlar yamaha da cin malı ise ve yamaha ile mondial arasına 125 motorları kasten söylüyorum yüzde 50 fiyat farkınıda göz önüne alarak yamahamı yoksa mndial mi almalı yamaha ybr 125 2980 ytl mondial 125 kt 1788 ytl
teknik olarak ve uzun süreli kullanımda ne fark var aradaki fiyat farkı yamaha ya degermi

musrx5 öyle güzel noktalama işaretleri koymuşsun ki hangi cümle nerede başlıyor, nerede bitiyor çözemedim. çözersem soruna cevap verecem.

bi tarafta lada samara'mı alayım demişsin,bi tarafta renault megane'mi alayım demişsin sence hangisi.

musrx5 yamaha'nın nerenin malı olduğunu o kadar iyi bilmiyorum ama şunu bilmeni isterim bi çin malı motor var bide çinde işçilik,malzeme,elektrik ,vergi,v.s gibi şeyler ucuz olduğu için diğer ülkeler tarafından çinde fabrika kurularak üretim yapan firmalar var bunları bir kere ayıralım şimdi sony çinde üretim yapıyor diye kalitesizmi olacak veya piyasadaki 100 dolarlık basit çin mallarıyla birmi tutulacak.

Son düzenleme:
ben yamaha derım 23.600 km oldu tık yok
bakımlarını falan yaptırırsan senınde cok memnun kalacagından emınım.

-Konuyu açan arkadaş acaba buradaki üyelerin söylediklerine göre mi alacak motorunu (ya aldıktan sonra motorda oluşacak ve can sıkacak bir arıza ile karşılaşırsa ne olacak - tavsiye eden arkadaş mı yaptıracak motorunu)
yoksa kendisi gidip bizzat dokunarak test ederek en azından kalitesini görerek mi almak daha mantıklı geliyor ?
-------------------------------------------------------------------
-Ben hep kaliteden yanayım. En azından marka olmuş kendini kanıtlamış modeller ve markalar olduktan sonra diğerleri hiç ilgimi dahi çekmiyorlar. Onlar kalitesiz ve ya kötü diye bir cümle yazmadım dikkat ederseniz (nedenide gayet açık - boş boğazlılığa meydan vermemek için) Benim tercihim tanınmış markadan yana ve bunun için biraz fazla ödeme yapmaktan hayatta kaçınmam.Sonuçta benim hayatım ve sinirlerim göz önünde sıkıntı yaratacak mal almak istemem...
--------------------------------------------------------------------
Hala böyle başlıklar açılıyor ve garipsemeden edemiyorum.Zaten ne siz, bu başlıkları ilk açansınız ne de son açan olacaksınız. Adam gibi motorlar gelmeden de bu başlıkların sonuda gelmeyecektir.
--------------------------------------------------------------------
-Çin iş japon işi arada korede dahil oluyor işin içine. Bir açıklık getirmek istedim ve her gördüğüm yerde bu cümlenin aynısını ekleyeceğim.(gına geldi artıkın)
-ister çinde yapılsın ister bilmem nerede sonuçta adam gibi yapılsın yeterli.
Bende ortaya bir iddaa atıyorum..

***Made in Uganda.*** hepsi ugandada yapılıyor.insanlar orada sadece 1 bardak su ve şeker için çalışıyor.yani anlayacağınız çok ucuz iş gücü...Bakalım kaç kişi katılacak...
-Madem bu kadar merak ediyorsunuz nerede üretiliyor diye arayın ithalatçı firmayı sorun.Ne biz sıkılalım ne de sizler...
-------------------------------------------------------------------
Son olarak: Hiç bir üretici sağlıksız - özürlü mal imal etmek istemez. Ama işin içine bizimkiler girince kolay yoldan para kazanma -yetersiz teknik elemanlada bir leşince böyle bir olay çıkıyor ortaya.Bence şu motosikletlere koyulan parçaların üzerlerine Kalite ibaresini koysunlar artık.1.Kalite Bilmemne model motor.diye....
-Konuyu geliştirelim bari biraz hep aynı noktalara geri dönüyoruz.
------------....irtibatı koparmayalım....----------------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar