- Konu Yazar
Cgler süper boylar euro 4 enjeksiyonlu oldu. Kontak acip kapatan apaciler bakalim ne yapacak simdi.
Hayata doğru 4 5 tane drift stoklayalim kdkdididEski kıymetli olur misal tofaş serisi karbüratörlü araçlar gibi. Şimdiden alıp bir köşeye koymak lazım değerlensin :cherry:
Hayata doğru 4 5 tane drift stoklayalim kdkdidid
Cgler süper boylar euro 4 enjeksiyonlu oldu. Kontak acip kapatan apaciler bakalim ne yapacak simdi.
Kara düzen en iyisi bence mondialin üstündeki enjeksiyonları inceleme fırsatım oldu aslında tam enjeksiyon değil bir nevi elektronik karbütator diyebiliriz.
Bana cg demeyin gecen sene abimin 150 cc yapili basik masik citasini esrarci oçeler çaldıDrift ileride çok değerlenmez. Çita serisi alacaksın. Drift iateyen sadece kafayı değiştiriyor drift niyetine kullanıyor
Drift ileride çok değerlenmez. Çita serisi alacaksın. Drift iateyen sadece kafayı değiştiriyor drift niyetine kullanıyor
yarım enjeksiyon diye bir zıkkım yok hocam.
direkt enjeksiyon var, manifolddan enjeksiyon var, çok noktalı enjeksiyon var.
motosikletler şu anda manifolddan enjeksiyonlu.
enjeksiyon sistemi için:
- ecu,
- enjektör,
- kelebek konum sensörü,
- rölanti sensörü veya kelebek aktüatörü,
- manifold basınç sensörü, (maf sensörü),
- lambda sensörü,
- yakıt pompası,
zorunlu.
drift l de ise saydığım tüm parçalar var. buna terminolojide manifolddan enjeksiyon diyoruz. yakın zamanda direkt enjeksiyonlu motorlarda yaygınlaşacak.
honda africa twin'de direkt enjeksiyona geçti.
ktm drive by wire sistemine geçti. yani elektronik gaz kolu...
Kara düzen en iyisi bence mondialin üstündeki enjeksiyonları inceleme fırsatım oldu aslında tam enjeksiyon değil bir nevi elektronik karbütator diyebiliriz.