Mondiale Niyet Yamahaya Kısmet :)

Evet arkadaşlar geçen haftalarda Mondial 150MR alacağımı söylemiştim. Cumartesi günü almaya gittiğimde içimden bir ses alma dedi :( Son anda birkaç gün zaman istedim bayiden. Sonrasında arkadaşlar sıfır çinli alacağına git adam gibi 2. el japon al diye başımın etini yediler. (japon, çin, asyalı takıntılarım yoktur :) ) ama arkadaşlar rahat durmadı işte. Dün akşam motosiklet tamircisi bir abiyi aradım. Abi elinde cbf tarzı temiz bişey varmı dedim. Dükkana gel dedi :) Gittim ve 2011 model 10.000 km de bir yamaha ybr 125 esd sahibi oldum :) Darısı almayı düşünenlerin başına...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız belasız günlede inşallah,
hayırlı uğurlu olsun

iyi olmuş...depe depe kullan...öyle makinalar ki yebereler anasını bellesen bile bişey olmuyor...apaçiliğede müsait yani...:mrgreen: ömür boyu kullan...

hayırlı olsun güle güle kullanın. Ne renk aldınız? Mavi kasaları çok yakışıklı duruyor :)

hayırlı olsun, ve emin ol ilk niyetlendiğin modelden daha hayırlı olacaktır... :)

metehan abi aynaları sökücem :) eksozu sökücem :) plakayı ikiye katlıyacam :) ses sistemi bağlıcam :) bunlar daha başlangıç :)

abi şakası bi tarafa montum yok diye motoru teslim almadım. dedim montu aldıktan sonra gelir alırım dursun burda. kask olduğu halde montsuz aslaaaa....

şafak kardeşim füme renk. maviden daha çok hoşuma gitti walla :) hayırlısı artık :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

metehan abi aynaları sökücem :) eksozu sökücem :) plakayı ikiye katlıyacam :) ses sistemi bağlıcam :) bunlar daha başlangıç :)

abi şakası bi tarafa montum yok diye motoru teslim almadım. dedim montu aldıktan sonra gelir alırım dursun burda. kask olduğu halde montsuz aslaaaa....

şafak kardeşim füme renk. maviden daha çok hoşuma gitti walla :) hayırlısı artık :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

hele ki temiz kullanırsan ömürlük olacaktır o kadar sağlam cigerli makina...gün gelir bıkarsın aldığın fiyata bile satarsın...

2011 10.000 de makinaya 3650-3700 verdiysen 2 yıl sonra satacağın rakam 3250 olur yine çok zarar etmezsin...

ulaaaaaa olayın aslını anlatsana adamım. içindeki ses kimdi. hooop. adam bir teşekkür eder şurdan bana. la ilahe yahu. hayırlı olsun demiştim zaten lakin yine diyeyim.

F54

iyi olmuş...depe depe kullan...öyle makinalar ki yebereler anasını bellesen bile bişey olmuyor...apaçiliğede müsait yani...:mrgreen: ömür boyu kullan...
amma kıskanç adamsın be ganga ybr seni taşımaz diye hemencik çamur atmışsın hiç yakışmadı sana :p
ama seni taşıyan ybr tasarlamıştık şuan üretim aşamasında bitince biz seni ararız kıskanma yani:queen:
arkadaşım sana da hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın eğer 100+ kg lerde değilsen sana yeter hatta fazla gelir:)

amma kıskanç adamsın be ganga ybr seni taşımaz diye hemencik çamur atmışsın hiç yakışmadı sana :p
ama seni taşıyan ybr tasarlamıştık şuan üretim aşamasında bitince biz seni ararız kıskanma yani:queen:
arkadaşım sana da hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın eğer 100+ kg lerde değilsen sana yeter hatta fazla gelir:)

bu yebereciler tam üçkaatcı yav...:p

ulaaaaaa olayın aslını anlatsana adamım. içindeki ses kimdi. hooop. adam bir teşekkür eder şurdan bana. la ilahe yahu. hayırlı olsun demiştim zaten lakin yine diyeyim.

abimmmmm sen olmasaydın Yebere mebere hikaye olurdu :) senin o eşsiz düşüncelerin sayesinde capanese sahabısı olduk işte :) (metehan abi gibin oldu biraz)

fatih kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler. daha iyileri sizlerin olsun İNŞAALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar