mondialciler buraya yeni model kokusu var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaaa :::::),kardeş ne oldu halen karar veremedinmi scoter, cup konusunu:)

kardeş ben olayı çözdüm :queen: birkaç gün (aymı yılmı artık :p) para biriktirip sağlam bişeyler alıcam cub alırsam inova vs. - scooter alırsam kymco,honda vs.)bişeyler :rendeer::bounce::queen:

yeni model kokusu yok resmen kendi var mondiali kötüleyen arkadaşlara da kapak ola

Sorun mondial değil Türkiye gibi bir ülkenin 3.sınıf dünya ülkesi grubunda yer alması bu motorları yunanistan bile almıyor ülkesine.

Şunu da belirtmek isterim şu titreşim sorunu çözülürse her şey çözülür diye düşünüyorum motoru mahveden malesef titremesi.

kardeş ben olayı çözdüm :queen: birkaç gün (aymı yılmı artık :p) para biriktirip sağlam bişeyler alıcam cub alırsam inova vs. - scooter alırsam kymco,honda vs.)bişeyler :rendeer::bounce::queen:

kubanın cg 150 sport modeli hoşuma gitti,ben kesin ondan alırım...

F54

Sorun mondial değil Türkiye gibi bir ülkenin 3.sınıf dünya ülkesi grubunda yer alması bu motorları yunanistan bile almıyor ülkesine.

Şunu da belirtmek isterim şu titreşim sorunu çözülürse her şey çözülür diye düşünüyorum motoru mahveden malesef titremesi.
evet titreşim var ama ben honda titan kullandım gerçekten mondial cup onun kadar titremiyor yani sadece çin lilerde bu sorun yok:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar