yanlış hesap bağdattan döndürür hesap yanlışlığı varBenzinin litre fiyatı:4.360 olması lazım.Buna göre 100km'de:3,66litre yakmış.Enduro motor için güzel.
bu arada tahmin ettiğim gibi motorun gaztelinin ucundaki somun çıkmıştı taktım elle sıktım bu gün 107 km yi gördüm belki geçmişimdirde ve kesinlikle motorun rodaj zamanı olduğu kesin ama kafamdaki şüphe ben bunu sitesinde enjeksiyonlu diye okumuştum ama şimdi öyle bir ibare yok acaba enjeksiyonsuzmu diye düşünmeye başladım bu enjeksiyon muhabeti neye benzer karbüratör kılıklı bişeymi dir bilemiyorum
Tabi silindirlerin üstünde bir yerlerde karbüratörü gösterir kendini..
haklısın eray daha önceki motorum da yaşadığım sıkıntıları yaşamak istemediğimden artık çıkan parçalarıda almaya başladım . şimdi resmi koymak problem otelden girdiğim için ama fece atarım ordan da arkadaşlar var ekli onlar ekler sizde görürsünüz ilk defa rödaj için diye birşey duydum genelde japon motorlarda olurmuş 500 1000 arasında ilk servise gelince çıkartılırmış filan diyorlar hem benzini daha fazla harcatırmış ve motorun performansını düşürürmüş tabi bu teknik servisin söylediği bir şey bu arada servis kavasaki ve yamahanında servisi tuzlu bir servis ama daha önce götürdüğüm servislere göre çok daha işinin ehli gözküyorlar bu arada radyatörün fanı belli bir ısıdan sonra çalışmaya başlıyor ben dedim önceleri kesin bu daçalışmıyor servistekilerin söyledği keşke cant tellerini daha kalın yapsalarmış teller bu motor göre ince kaldığını ama yeterli olduğuSelamlar,
Motorunuzu güle güle kullanın. Kazasız belasız inşallah.
Serviste çıkarılıp takılmayan, hava filtresinin dışındaki kutunun resmini koyabilir misiniz.
Tamirciler bazen gerçekten gerekli olan parçaları bile gereksiz diye takmayabiliyorlar!!!!!![]()
Tolga v-stromdan sıkıldın galiba napıyorsun iyimisin![]()
enduro modelini süpermotonun cantını sipariş etAlamadık gitti şu SüperMotoyu...!