]ule yinemi girdiniz birbirinize bir dalaşmasanız olmuyor 
[/SIZE] ktm alan arkadaşlarım genlede bir kaç sene sonra satıyor dedikleride şu oluyor abi çok rahat çok onforlu cartcurt derken keza bu benzin yıpratıyor beni

hem ben satıcının dilinden gelen leri ifade ettim

hep birilerinden ne yapar ne eder diye bekliyordunuz bulduk birini sorduk oda söyledi dedim bodruma kaç yakar dedi 75 yakar rahat 700 kusur km de
eğer motoru bir otobüsün altına sokturamazsam ağır ağır bir bodrum yolculuğu bekliyor beni

bu arada para derdi olmayan arkadaşlar gereksiz yere yorum yazmasın

sonuç olarak burda çinli tercihimiz fiyatı ekonomik yakması verdğimiz kadar ile maximum zevk almak bindiğimiz alette ben 150 lik ut yi aldığımda arkadaşlar 2 3 senede motoru kaybedersin diyorlardı ölüsü bile gittiğine göre hala demekki öyle bakmamak gerekiyor yağına suyuna bakıcaksın arıza olucak yeri önceden tesbit edip önlemini alırsak her motor belkide bir ömür boyu bizleri oldukça tatmin eder gibi geliyor şuan benim motora 700 tl dedim ki grenaj namına bişey kamış değil contası düzgün takılmadığından yağ damlatmak ta maşa değişmesi lazım ıvırı zıvırı var yaklaşık 500 daha masrafı vardır ki buna rağmen şuan kimseye satma ben alıcam diyen tipler var ktm alıcaksın her bir yedek parçası çok basamaklı rakkamlar kendisi de zaten pahallı benzin desen bizim ülkede çok pahalı asıl çine destek verip

bu pahalı motorların fiyatını düşürtmek gerek