mondial ve fuar

arkadaşlar siteye daha önce kayıtlıydım ancak sistem hata veriyor bu yüzden yeni hesap açtım.tanıdık bir mondial bayisi var bana fabrika fiyatından motoru vericek plaka masrafını da 100 ytl ye yaptırıcak ancak bu motorların fiyatı sürekli düşüyor sizce daha düşer mi şimdi alırsam zarar edermiyim.bir de fuar tarihini bilen varmı bana yardımcı olursanız sevinireim herkese teşekkür ederim:)

tüm modellerde geliş fiyatına verecek benim beğendiğim 151 rs var 1350 ye verebileceğini söyledi kendisinden dolayı bir şüphem yok 11 seneir babamın arkadaşı ama şimdi aldığımda yaza kadar yatıcak.birde fuarlarda daha ucuz oluyor falan denmiş forumda o yüzden fuarı mı bekliyim tarihini bilen varmı

toplamda 1450'ye rs 151.
bence çok iyi.
fuarda ne olur bilmem ama bu fiyata bir daha zor bulursun.
iyi düşün.:bounce:

yalnız fiyat nakit fiyatı gerçi taksitli ne olur diye sormadım nakit almaya düşünüyorum ama motorun yatması bir zarar getirir mi bir de bu mondial yaza kalkıp 1 milyara satarsa motoru kafayı verim valla:pr: o yüzden bayram sonuna kadar düşünücem o zaman karar veririm forumda açılan 151 rs başlığını okudum sanırım motor kötü değilufak tefek sorunları olanlar var ama zaten oda her motorda olabilir.:silent:

walla ayarlayabilirse ben de alırım. bayramdan hemen sonra. kredi kartına 6 taksit falan. haber verirsen sevinirim.

benim düşüncemdeki ikinci motor as150T. ikisi arasında tereddütteyim. ama o fiyata ayarlayabilirse ben de mondial alırım. yoksa büyük ihtmal as150T yi alıyorum.

Son düzenleme:
fuar geçen sene mart ayındaydı bu senede mart ta mı olur bilmiyorum

motor fuarı mart ayında olacak ben servise sordum 151rs nin fiyatına gelince gayet uygun fuarda bu fiyatın altında bulamazsın

nietzsche ben bugun sorarım eğer yapabiliyorsa haber veririm.dün bir kaç kişiyle konuştum genelde motordan memnunlar parça içinde bu motorlardan 5 firma getiriyormuş bir birlerine oluyormuş parçaları yani parça sıkıntısı cekmiycem feyizoğlu diye bir yer var sahibinden.com da buldum aradım 1538 motor 200 ytl plaka dedi.benim alacağım fiyatla arasında 300 ytl var.Ama ben ocak ayında almış olucam mayıs ayına kadar hep yatıcak motor eskimiş olucak yatması bir zarar getirir mi bilmiyorum tek derdim mondial fuarda motoru 1 milyara falan düşürür die korkuom bayram sonrası bakıcam herkese iyi bayramlar bu arada

haber bekliyorum bell.
bu arada motoru niye yatırıyosun yaza kadar onu da anlayamadım. kar yağmadığı sürece kimse yürütemez beni artık :)

sevgili bell, mondial alacaksan iyice bir düşün. almayı düşündüğün motoru başka firmalar da getiriyor. en ucuzu mondial. bende mondial ft 110 var öğrenmek ve tecrübe yapmak için aldım. yıllardır bisiklete binerim (şehirlerarası yollarda ) motora terfi edeyim dedim ve 2 arkadaş mondiale bulaştık. mondial bana çok şey öğretti. ne mi?: çin mallarından ve özellikle mondialden uzak durmam gerektiğini öğrendim. servislerde ayrı bir sorun. ümraniye servisi ise tam bir facia. adamlar motora dokunsa arıza çıkıyor.
size mondial maceramı da anlatayım da ona göre düşünün:
motoru geçen yaz aldım. aldığım ilk ay motorda bir vınlama sesi duymaya başladım. ümraniye servisine gittim bu normal dedi. ben mekanikten anladığım için ısrarla sorun var dedim onlar yok dedi. ben de en sonunda mondial genel müdürünü aradım ve kendimi tanıttım. sorunu mu ve servisin tutumunu anlattım. tesadüf o hafta istanbula gelecekmiş ve geld. motoru güngörendeki sancar motor geldi garajımdan aldı ve 2 gün sonra telefon ettiler. motorunuz sorunlu haklısınız ve krank mili eğik onu değiştireceğiz dediler ve bir hafta sonra getirdiler. sonra motorun ön tarafında bir tangırdama vardı ümraniye servisi gene normal dedi ben de güngörene götürdüm ve ön granajı açtılar ve ustalar bile şatılar. çinli sefiller ya da montaj yapan adamlar ön garanajın vida yuvasını kırmış ve sonra plastiği eriterek yapıştırıp montajlamışlar. onu da değiştirdim. sonra aldığımdan beri arka jantın yamuk olduğunu söylüyordum onda da haklı çıktım. ayrıca aküsü hemen bitti. motoru kick startla bile tepinerek çalıştırabiliyorum. motorunu servisle ev arasında kullanmak isteyen varsa alsınlar bu çin mallarını... ben fuarı bekliyorum eğer alabilirsem japon ya da italyan iyibir şey alacağım inşallah. herkese saygılar...

Ya Şu Fuar Ne Zaman ArKAdaşLar__????
Kesin Tarihmi O Yazılan

SAYGILARIMLA
ilkan TEK

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
25 mart 30 martta kadar mı ne

plaka masrafına 100ytl demişsin sanırım,şunu bilmeni isterim geçen sene motorumun plaka masrafı 80 ytl civarı tutmuştu .kendim yaptırmıştım bu sene zamlanmıştır muhtemelen.yinede kendin yaptır daha ucuza çıkar

raven arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Servisle ilgili bir problemim çıkacağını sanmıyorum.Sahibi çok yakınımız diyebilirim.Motor almamdaki tek sebeb iki senedir almak istiyorum ama ailem fazla istemiyordu ama ben nasıl kullanıcağımı kışın onların istediği gibi araba kullanacağımı yazın güzel havalarda motor süreceğimi hem zevkimi alacağımı hemde trafik stresinden kurtulacağımı anlattım beni makul karşıladılar.Bu şekilde istediğim motoru alabileceklerini söylediler.Ama ben en fazla üç ay süreceğim için fazla para bağlamak istemiyorum zaten bu motorların ikinci elide yok.Sanırım fuarı bekleyeceğim.Belki fuarda bu kadar ucuza alamayabilirim.Ama fikir edinmiş olurum.O yüzden fuarı bekleyeceğim
saygı&sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KARDEŞ BENCE MONDİAL ALMA PARAN AZ SA GİT BİTANE YBR AL.MONDİALE PARA VERİLMEZ.ŞİMDİDEN JANT TELLERİ GEVŞEMEYE BAŞLAMIŞ ÇOCU KİŞİ ŞİKAYETÇİ:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar