50 c.. motor ile ancak sokak aralarında ve kısa mesafelerde dolaşabilirsin sevgili arkadaşım.zaten en geç 1 ay sonrada ayakların motordan önce gitmeye başlar,yani sıkılırsın.
Gürerk,evet haklısın sende alıcı olarak en temizini en iyisini en iyi fiyata almak istersin.Senin sezon dışı fiyatlarını bilecek kadar tecrübeli olman,sadece sana değil, bu sektör içinde herkesin farkında olacağı birşeydir.Ben,bir bayiinin sezon dışında yada içinde fiyatlarda ne kadar artış yada azalış yada vade,taksit vs.. gibi faaliyetlerini bilecek kadar tecrübeliyim.Bu benim ilk motorum değil,2.de değil...İlk motorumu 3 ay aradıktan sonra,taa Gazianteplerden getirdim ben.
Ben sana sadece dikkatli davranmanı,dikkatli olmanı tavsiye etmiştim.bugün o intoko denilen yerde abuk subuk yamaha majesty 400 lerde var.Hemde 15.000 YTL ye.Kötülemek istemiyorum,ama motorcuların çoğu oranın sağlam bir site olmadığını bilir.Tabiiki içinde güzel firmalarda var,ama genele bakarsan durum öyle değil.
Benim düşüncem(hesabım tabii maddi ölçek,o başka) bunu satıp X9,S2,Burgman 400 vs. bakmak