peki bu model, zongshen'in ürettiği ve m1nsk markası altında satılan modelle birebir aynı mı acaba? üstünde mondial yazınca insan çekiniyor acaba neresinden kıstılar diye.
peki bu model, zongshen'in ürettiği ve m1nsk markası altında satılan modelle birebir aynı mı acaba? üstünde mondial yazınca insan çekiniyor acaba neresinden kıstılar diye.
ben olsam almam. bir tane aldım. satılmıyor. millet cbr 8000 e alır 10000 a satar. biz 6000 para verdiğimiz üstüne ruhsat plaka masrafı yaptığımız aleti 4 e satamyırouz. ayrıca gevşeyen vidalar başımızın derdi. bazen motordan bir vida sesi geliyor sonra hangisi düştüğünü arıyoroum. artık alıştım motorda yedek vida stoğum var düşenin yerine yenisini takıyoruz. benim aldığım 250mr idi. Mondial merkezde ki satıcı çok övdü. Önceki motorum mondail olunca hadi dedik alalım. lastikler berbattı 3 defa düştüm üçünde de tekerin yere tutunamaması sonucu oldu. en son yağmurlu bir havada 10 ile gitmek zorunda kaldım arazi yokuştu ve lastikler ısınıncaya kadar yeri hiç tutmadı. sonra gittim lastikleri değiştirdim. lastik değişimden önce, 100 km den sonra arka lastik sağa sola yalpalıyordu.yeni lastikle o da gitti. yere mıh gibi tutunuyor şimdi. Akü kendi kendine boşalmaya başladı çinli akünün 2. yılı, sanırsam bu yaz yeni akü alacağım. düşen bir vide sayesinde motorumdan baya baya dumanlar çıktı. sonra baktım radyöterden motora giden hortumun vidası gitmiş. Oradan su fışkırtıyor. Vida takıldı. eksilen su eklendi. Çalışmaya devam eve gelindi.
iyi yanları sağlam düşürdüğümde bile gık demedi çalıştı. akü bitmezse motor ilk marşta hep çalıştı.kendime akü şarj cihazı aldım. Motorla gideceğim gün kontrol ediyorum boşaldıysa aküyü söküyorum 2 saatte lşarj oluyor. sabah takıyorum.
piyasayi yokluyolar. anliycaginiz fiyati siz belirliyorsunuz simdiona gore almayi dusunenler 4 bin fln yazsinlar bence
10.000,00 tl civarı düşünülüyormuş.
fabrikadan gelen bilgi
150 cc lik makineler de yapıyor 120 km hızı hemde 5 vitesli olmalarına rağmen :farao:
Ekonomik tüketim oranı 3,5 litre imiş :thumright
bu ne demek 60 km hız ile uygun yol ve iklim şartlarında gitmeyi başarabilirsen ; demek :santa:
Deposu 16 litre fakat, benzin pompası depo içinde olduğu için çeyrek deponun altında,
veya yakıt al uyarı ışığı yandığı an yakıt almaz isen pompayı yakarsın;
çünkü pompa kendini yakıtla soğutuyor !
Buda ne demek menzil yaklaşık 300 km..
Motor bloğu meğellinin titrek mandasıyla aynı görünüyor :queen:
Bunlara rağmen yedibinbeşyüz seviyesinde olur ise alıp dağ bayır gezmek isterim.