Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adana İl Temsilcisi
veyis hocam hayırlı olsun,güle güle kullanın.RX3'ü sattınız mı?

Veyis Hocam f 800 gs yi senelerce ağız tadıyla kullanmanı temenni ediyoruz. Hani bir de fotolar olursa var ya. Hocam kazasız belasız cezasız inşaallah.

Veyis Hocam f 800 gs yi senelerce ağız tadıyla kullanmanı temenni ediyoruz. Hani bir de fotolar olursa var ya. Hocam kazasız belasız cezasız inşaallah.

Çok teşekkür ederim Ali hocam, Allah razı olsun, daha iyisi de senin olsun inşallah. Fotolar daha sonra çünkü şu an bir arkadaşın deposuna koydum. Yağ, filtreler, lastik ve zincir dişli takımı sipariş ettim. Onlar gelince doğru bakıma götürüp sonra kısmetse eve getireceğim. İnşallah fotolar ondan sonra. Selamlar.

Ben de evo'mu satıyorum.Henüz 6 binde yeni kasa, ilgilenen olursa özelden ilanını atabilirim.İyi forumlar herkese :)

https://rx3chile.weebly.com/blog/tutorial-mantencion-de-frenos

dilinden anlasak şili evo grubu faydalı bilgi paylaşımları var..

Kıymetli Mithat Hocam bizlerle paylaştığın o değerli bilgiler için binlerce teşekkürler. Sağ olasın , selamlarımızla.

Google translate yardımcı olabailir. Aslında ingilizce'ye çeviri çok daha sağlıklı oluyor ama buradan türkçe çevirisine bakabilirsiniz.

https://translate.google.com/translate?hl=tr&sl=es&tl=tr&u=https%3A%2F%2Frx3chile.weebly.com%2Fblog%2Ftutorial-mantencion-de-frenos[/URL]

evet bunu düşünememiştim,teşekkürler ,

Ali hocam biz bilginin paylaştıkça değerlendiğine inandığımız içinher kişinin bilgisi olsun istiyoruz, burada çok özel bilgiler öğrendik onlarca kişiden duacıyız.. vesselam..

odo

Ben 188 cm boyundayım. 250likler arasında ki en heybetli motor rx3.Dizleriniz koruma demirine çarpar. Koruma demirinde tadilatla rahat binersiniz. Sizin boyunuzda büyük cc enduro dışında çok altarnatif yok. Bütçeniz ve tecrübeniz bu sınıfa yönlendiriyorsa rx3 alternatifi olmayan bir makina.

Arkadaşlar merhaba, Kıbrıs'ta yaşadığım için Evo'yu burada tamir ettirmek biraz zaman alıyor ve masraflı oluyor. 3 gün önce motorda gaz verirken boğulma durumu oldu, sadece dip gaz verince motor gazı alıp hızlanabiliyor.

Bir usta bujiden dedi değiştirdik olmadı, bir usta akün bitiyor değişmesi gerek dedi, bir usta benzin pompası diyor. Bu sorunu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler...

Cuma günü mondial müşteri temsilcisi ile görüşmemde Evo 2018 için haziranın sonunda satışa sunulacağını soylediler. Merakla beklemektediyim.

Ali abi ben o motordan ümidi kestim, Çin'de bile satışa çıkamadı bir türlü. Bu sene içinde çıkarsa belki 2019'da gelir. Yıl sonunda çıkarsa bize 2020'de zar zor getirirler.

Selamlar,
Dün itibariyle Gönen motorsiklet klübü üyesi bir arkadaşımız motorunu satışa çıkarmış.
Konuştuk anlaştık. Bir aksilik olmazsa en geç haftaya kocaeli’n den aranıza katılıyorum.
Saygılar,

selamlar. arkadaşlar motorumun debriyaj tarafından orjinal sesi haricinde bir metal sesi geliyor neden olabilir bilgisi olan varmı teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

selamlar. arkadaşlar motorumun debriyaj tarafından orjinal sesi haricinde bir metal sesi geliyor neden olabilir bilgisi olan varmı teşekkürler.

selamlar. arkadaşlar motorumun debriyaj tarafından orjinal sesi haricinde bir metal sesi geliyor neden olabilir bilgisi olan varmı teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

selamlar. arkadaşlar motorumun debriyaj tarafından orjinal sesi haricinde bir metal sesi geliyor neden olabilir bilgisi olan varmı teşekkürler.

balonder rulmanı gevşemiş olabilir en kısa zamanda baktırın yoksa motor patlayabilir face de bunu yaşayanlar var aman dikkat..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

Eğer istanbulda iseniz özka usta bu motor hakkında bilgilidir.. vsselam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar