Zincirin dış görüntüsü sizi aldatmasın önemli olan aradaki halkalar ve oring dedikleri zımbırtılar

fotorafdan göründüğü üzre yağlı ve gayet iyi durumdalar dış yüzeyinde korozyon olması doğal fırca ve temizleyici ile girişin sonra bir güzel yağlayın devam :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:47 ----------
Naci abi duruma çok sevindim umarım güzel günlerde sorunsuz şu hali ile devam eder :rendeer:
iyi bir supap ayarı sanırım büyük etki ediyor çünki bizim motor biraz açık egzozlu gibi tabiyki beynin ayarlanmasıda şart neden egzoz olayına değindim çünkü standart egzoz yerine açık egzoz taktıranlarda stop problemi yaşayan çok gördüm yamaha servisinde! abi bu stop ediyor diyip getiriyorlardı motoru adamda neden ediyo egzoz yüzünden ediyor diyip yazılımla ayar yapıp duruyordu. hani bu akropoviç yok leovince felan gibi egzozların 3 bin tl den tut da 6-7 bin tl lere varan fiyatlarının olmasının sebebi malzeminin titanyum ıvır zıvır oluşu değil motora görede yazılım üretmelerinden kaynaklanıyor diye biliyorum! yani bizde de bir düzensizlik mevcut bence. Ki yapılan işlemlerde hep bu yönde olmuş...Artık servislerin yazılım cihazları olması ve bu konu hakkında iyi eğtim almarı şart heleki euro4 olayına geçiş yaptık artık enjeksiyon olmayan abs olmayan motorları zaten ülkemizde göremeyeceğiz eğerki bu tarz motorlar artık ithal edilecekse uma nın bu işe el atması farz oldu! devirli kulanma olayınada katılıyorum ara ara verin coşkuyu kendine gelsin canavar :cat: son olarak Naci abi subap ayarının hangi ölçüde ayarlanması gerektiğini sordunmu abi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:00 ----------
havlar sıcakmı bulunduğunuz yerde? haraket etmediği taktirde eğer kış aylarında bile olsa bir süre sonra 3. seviye olması doğal! stop olayıda subap ayarlarını bence doğru yapılmadığını düşünüyorum zaten herhangibi bir sıkıntı yoksa neden yaptırdınız? çünkü işini bilmeyen işin eğli birisi yapmadıysa hangi motor olursa olsun sıkıntı çıkartabilir... birde bende bilmiyorum ama bu subap ayarının net işe yarar ölçüsü nedir.. bence servisinize bu durumu bir izah edin derim.