Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Karar verdim 11 kasımda bu üründen 2 adet sipariş verecem bu renklerde kombin yapıcam altlı üstlü.

HTB1KtLjGVXXXXapaXXXq6xXFXXXE.jpg

HTB17se9MpXXXXcRXFXXq6xXFXXXT.jpg

1243109744_991.jpg

Bu arada ana sayfada görmüşsünüzdür. 2017 modellerde 250--300 cc enduro-turinglerde patlama yılı olacak sanırım. Suzuki, bmw, kawasaki, honda vb firmalar bu alanda yeni motorlar sürüyor piyasaya. Yaklaşık 2.5 yıl önce mondiale mail atarak bu kategoride ciddi bir eksiklik olduğunu belirtmiş ve RX3'ü getirmeleri gerektiğini söylemiştim. getirdiler (benim uyarım üzerine mi bilmem ama ben nisanda mail attım aynı yılın sonunda getirdiler). iyi ki de getirdiler. Şu an piyasada bu alandaki (enduro-turing) açığını kapatan bir model oldu (bir de sorunları hiç olmasaydı, tadından yenmezdi). Zaman beni doğruladı.Artık tüm rakipler bu alana yönelik modeller sunuyor. inşallah piyasa yani biz motor severler mutlu oluruz. Selamlar.

Bu gün 2 saatlik bir sürüş gerçekleştirdim. Ellerim uyuştu titreşimden yarım saat öyle kaldı. Çok titriyormuş bizim gidon.

Bu gün 2 saatlik bir sürüş gerçekleştirdim. Ellerim uyuştu titreşimden yarım saat öyle kaldı. Çok titriyormuş bizim gidon.

düşük viteste biraz titreme hissediliyor ama devir yerine gelince ben rahatsız eden titreşim hissetmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

Bu arada ana sayfada görmüşsünüzdür. 2017 modellerde 250--300 cc enduro-turinglerde patlama yılı olacak sanırım. Suzuki, bmw, kawasaki, honda vb firmalar bu alanda yeni motorlar sürüyor piyasaya. Yaklaşık 2.5 yıl önce mondiale mail atarak bu kategoride ciddi bir eksiklik olduğunu belirtmiş ve RX3'ü getirmeleri gerektiğini söylemiştim. getirdiler (benim uyarım üzerine mi bilmem ama ben nisanda mail attım aynı yılın sonunda getirdiler). iyi ki de getirdiler. Şu an piyasada bu alandaki (enduro-turing) açığını kapatan bir model oldu (bir de sorunları hiç olmasaydı, tadından yenmezdi). Zaman beni doğruladı.Artık tüm rakipler bu alana yönelik modeller sunuyor. inşallah piyasa yani biz motor severler mutlu oluruz. Selamlar.

fiyatları görmeden pek mutlu olamıyorum sonuçta honda , kawasaki , suzuki , bunlar 22 binden aşağı enduro vermezler insana , cc kaç olursa olsun.
doların bugünkü halini görünce motoruma daha bi güzel bakmaya karar verdim.

Erdo kardeş, arka lastikle durulmayacağını tabi ki ben de biliyorum. 1979 yılından beri motosiklet süren biri olarak, nasıl fren yapacağımı biliyorum. Benim söylemeye çalıştığı şey sadece metzeler tourance lastiğin, en az 45 dakikalık sürümden sonra bile yeteri kadar ısınmadığı ve asfaltta frenlemede kaydığıdır. Ben zaten durmak için değil düşük süratte yaptığım deneme sonucu bu kanaate vardım. Yoksa frenleme amacıyla ön ve arkanın belli basınç seviyelerinde ve senkronize bir şekilde sıkılarak yapılacağını biliyorum. Eski lastiklerle yaklaşık 4500 km yol yaptım, frenlemede arka tekerin benzeri bir tepki vermesi nedeniyle değiştirdim. Sükutu hayale uğrama nedenim budur. Selamlar.

Not: eski lastikler 100/90-19 ve 130/70-17 temiz durumdadır. 4500 km'de değiştiğimi söylemiştim. Patlak vb yoktur. İsteyen arkadaşa makul bir fiyattan kargo ona ait olmak üzere verebilirim. Arazi/bozuk satıh kullanımına uygun bir lastik olduğunu düşünüyorum.

Naci abi söyledim ama yanliş anlama yok :) ben sana istinaden yazmadim yoksa iyi motor kulandiğını biliyorum ama okadar çok bilmeyen insan varki! Bunu anlatmamın nedeni lastiğe çok para verip çokda beklentide olmamalari için yoksa senin yazinla alakali değil! Zaten turance hakinda bildiklerimi söyledim ki sende benzer durumlarla karşılaşmısın keske prelli mt60 veya michelin anakee 3 baksaydin birde. Çünki 3 aşağı 5 yukari ayni fiyatlari. Ama şu da var turance bildiğim kadariyla rahat 15bin km kulanilabiliyor 25bin yapanda var mt60 ve anakee 10bin sonra çöp :)

Vites konusundaki paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

Aşağıdaki resimlerdeki yağ kaçakları normal midir?
Bu şanzımandan iyiden iyice kıllanmaya başladım. :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Merhaba arkadaslar. Cbr 250r kullanicisiyim 0km de aldim 1700 km oldu 1 ay oladi henuz. Tarzim degilmis onu anladim. Rx3 almayi planliyordum. Rx4 cok hosuma gitti. Tahmini ne zaman satisi baslar? Satis fiyati ne olur? Bilgi var mi?

Merhaba arkadaslar. Cbr 250r kullanicisiyim 0km de aldim 1700 km oldu 1 ay oladi henuz. Tarzim degilmis onu anladim. Rx3 almayi planliyordum. Rx4 cok hosuma gitti. Tahmini ne zaman satisi baslar? Satis fiyati ne olur? Bilgi var mi?

tahmini bir zaman vermek zor fiyatta ama Csc ne zaman satışa koyarsa bilinki 1 sene sonra bizde satışı olur. tabi 450cc vergisi biraz daha pahalı olduğundan 16 ila 20 gibi bir rakam olur bence. yurtdışında 4000 euro gibi bir fiyat olduğu söyleniyor.

Guzel gorunuyor ama kafa tasarımını yenıleseler daha guzel olabılır ,
Memlekete gelırse ısı bıraz zor , mecburen fıyat yukselecek , suzukı , kawasakı fena gelıyor bu sınıfa
Bekleyıp gorecegız

Vites konusundaki paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

Aşağıdaki resimlerdeki yağ kaçakları normal midir?
Bu şanzımandan iyiden iyice kıllanmaya başladım. :salut:

[url]http://i.hizliresim.com/mEOJ7R.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/E3Gy6A.jpg[/url]

O yağ zinzirden bulaşıyor zannedersem

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

2017 haziran temmuz gibi olabilir,tarzını bulduysan bekle derim.

100 KM üstünde hızlarda sürdünüz galiba..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

ben aydın izmit arasında 10 saat motorda kaldım titrşim yok gibiydi.. :)
vesselam..

Efendim merhabalar. Bir kaç aydır RX3 EVO bakıyorum. Bazı sorularım olacak. Stop etme sorunu çözülemeyecek bir sorun mu? Yani tamamen kronik olup her defasında problem çıkartır mı? Kocaeli`de iyi bir ustası/servisi varmıdır? Ve son olarak genelde bu motorun 2. eli neden 0 km'sinden daha pahalı? İstanbul'da bir bayi 2015 model 0 km. 9500 TL'ye verirken (ki kask eldiven mont çanta vs. hediyeleri de var) aynı modelde 8-10 bin km yapmış bir evo'dan 10 bin TL isteyen var? Aynı durum 2016'sı içinde geçerli, 0 km 11500'e bırakan var, 2016 model 8-10 bim km'lerde 12 13 isteyende var? Eleştiri anlamında değil tamamen bilgi edinme amaçlı sorulan bir sorudur benimki..

Adana İl Temsilcisi
Zengibar kardeş,o yağ ön dişliden damlıyor.sakın merak etme,hareket halindeyken o dişlinin yaptığı deviri bir düşün,merkezkaç kuvveti ile fazla yağ dışarı doğru savruluyor,için rahat olsun sıkıntı yok.

zangiff kardeş,titreşim,tek silindirli motorlarda muhakkak olur ama ben hiç rahatsız değilim.(ben ki vaktiyle TVS APACHE kullanmış biri olarak,titreşimin ne demek olduğunu iyi bilirim.)silindir sayısı arttıkça vibrasyon (titreşim)azalır çünkü birbirlerini balans ederler ama 4 silindir bir motorda bile az da olsa bir titreşim vardır.bundan önceki motorun 4 silindirliydi.

bu arada,RX4 iyimiş,önümüzdeki yıl bu segmentte epey bir çeşit olacak gibi.ama $ bu seviyede giderse hayal gibi.ben de son zamanlarda BENELLİ TRK 502'yi inceliyorum.sadece hayal.:pale:

Son düzenleme:
selamlar , malum kış geliyor yağmurlar başladı ,

ön çamurluk için uzatma yapan oldu mu?
hazır modellerden uyan var mı? yada kendi çözümünü paylaşabilecek olan...

100 KM üstünde hızlarda sürdünüz galiba..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

ben aydın izmit arasında 10 saat motorda kaldım titrşim yok gibiydi.. :)
vesselam..
Evet genel olarak 100 üstü seyrettim bide dikkatimi çeken birşey oldu 6. Vites tapa gaz 126 da sanitleniyor 9 bin devirden bi tık önde duruyor devir ibreside ne iniyor ne çıkıyor.

Adana İl Temsilcisi
bektanist kardeş,o uzatma hangi motorun ve kaça aldınız? çünkü ben bir arkadaşımdan,pulsarlarınki oluyor diye duydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar