Önceki mesajlarımda vieo neden görünmüyor anlamadımr:
Elecam 360 akşam çekimi denemesi...
kaç dakikası kaç mb? şarj süresi ve deşarj süresi nedir? hangi depolama birimini kullanıyor? nereden ne kadara aldınız?
Selamunaleyküm arkadaşlar. Bende aranıza bugün itibariyle katılmış bulunmaktayım. 2016 model sıfır olarak aldım. Fiyat , taksit ve motorun heybetli olması (boyum 1.95) beni bu motora itti . Mondial antalya bayi gayet ilgiliydi bugün de fabrikadan anahtarlık yelek baf gibi hediyeler geldi memnun ettiler beni .
Şuana kadar motosiklet ile 60 km yol yaptım . Genel olarak gayet keyifli atak bir motor. Sadece çok sesli çalışıyor ve 3-5 km yol yapuınca fanlar devreye giriyor bu biraz garip geldi . Sanırım rodaj döneminden sonra bakımları yapıldıkça daha düzene girecektir .
Şuan da tel sormak istediğim lastikler idare edebebilecek kalitede mi ıslak zeminde durumu nasıl . Biraz bekleyip metzeller gibi bir lastik taktırmak istiyorum yoksa anlaş ın lastikleri uygun sanırım ona bakacağım
15 lt.depomuz var,8-9 lt.kullanınca lamba yanıyor.yani içinde daha 6-7 lt.benzin kalıyor.benzin pompası deponun içinde olduğu için,benzinle soğuyor.aslında son damlasına kadar kullanacak olursak,ali ağabey'in dediği gibi 300 km.yi çok rahat görür.ama teknik olarak,benzin pompasının soğuması için,sonuna kadar kullanmamamız öneriliyor.o yüzden ben,lamba yanınca benzin alıyorum.birde deponun dibini kullanmak ne kadar doğru olur.çünkü benzincilerin tanklarının ne kadar temiz olduğunu bilemeyiz.su,toz,kıl,tüy ne varsa bizlere veriliyordur,ee o da deponun dibinde birikir.önerim,ışık yanınca benzin almanızdır.
merhaba mevlut ben daha yeni seyhatten döndüm şirinevlerde bakaçagım.
Görüntü 1080p olmasına rağmen net değil bu nasıl oluyor. (Görüntü ayarını 1080 yaptım)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
plakalar belli olmuyor.
Beğendim çekimi