Hocam çok teşekkür ederim, paraya kıyıp ebc marka alacağım. İnşallah vardır.
Arkadaslar merhaba. Motorum 1500 km ye ulasti. Ilk 700 km de 5000 deviri hic gecmeden kullandim. Sonrasinda yag degisti bakimda. Castrol 10-50 yag koydular. Ancak kafama takilan birsey var. Motor 2016 model ve cikabildigim en yuksek hiz 125 suanda. Hiz merakim degil ancak sanki bir problem var gibi. 6. Viteste 8000 devirde hizim 105 km. normal mi bu?
Herkese Merhaba,
Dün sıfır 2016 rx3i aldım.
Evet kış sezonunda alınır mı dediğinizi duyar gibiyimama anca fırsat ve imkan bulabildim.
şimdide siz değerli abi ve kardeşlerimin desteğine ihtiyacım var.
Zenon far, elçik koruma ve sis farı almak istiyorum nereden nasıl özellikte almam gerekiyor? İnternet'te çok fazla çeşit ve fiyat aralıklarında ürün var.
Bu konuda bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.
Arkadaslar merhaba. Motorum 1500 km ye ulasti. Ilk 700 km de 5000 deviri hic gecmeden kullandim. Sonrasinda yag degisti bakimda. Castrol 10-50 yag koydular. Ancak kafama takilan birsey var. Motor 2016 model ve cikabildigim en yuksek hiz 125 suanda. Hiz merakim degil ancak sanki bir problem var gibi. 6. Viteste 8000 devirde hizim 105 km. normal mi bu?
...6. Viteste 8000 devirde hizim 105 km. normal mi bu?
Bağlantıların yapılmasında sıkıntı olmadığı sürece sisteme bir zararı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca böyle bir şey için motorun tamamını garanti dışı bırakamazlar. Bir arıza olsa bile servis motorda zenon var demediği sürece elektrik sistemini de garanti dışı bırakmazlar.
Farlar için herkes çok zayıf diyor
Mithat hocam bu motoru sizin oralara kaçıp gelmek, hatta kap yapmak için aldımbana ışık şart.
Bahara kadar tüm ekipmanı tamamlamam gerek.
Merhaba dostlar.2015 model ve 14,500km de olan motorumun artık orj zinciri benden bukadar demeye başladı.Yani ses yapmalar sık gevşemeler vesayre.SFR marka oringli yeni zincir sipariş ettim ve hafta içi taktırıcam.bu işlemleri yaptırmadan bu KMdeki motorumun gevşek zincirle ve ters rüzgarlı havada kısa bir performans testini yapayım dedim.Ha buarada 2015lerde sorun var efsanesine rağman bu km de çok şükür hiçbir arıza almadım(stop etme,orası burası kopma, yağ kaçırma subap ayarı vesayre).Ve biraz grup ve forumları takip ederseniz olası sorunlar her iki modeldede çıkabiliyor olduğunu görürsünüz zaten .Buyrunuz iyi seyirler..
https://www.youtube.com/watch?v=GTef0YLEoVg&feature=youtu.be
gayet iyi gidiyor. benzine katkımı koydunuz yoksa![]()