---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
[/COLOR]
Saf su sadece h2o dur.Evlerimizde kullandığımız arıtmalar suyun içindeki zararlıları nötralize eder.Arıtmalar eğer safsu üretseydi ve biz içseydik mineral eksikliğinden bir takım rahatsızlıklar oluşurdu. Arıtma mevzuu uzun bence kandırmacadır. Matah bişey olsaydı şişe su firmaları kullanması yasak olmazdı.İçmesuyu da motora konur ise içindeki mineraller sebebiyle kireç yapar motorun ve radyatörün içinde
[/COLOR]
Benim motorda aldığımdan beri devir 1750 nin altına hic düşmedi. Sizinkiler daha mı düşük?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
Çeşme suyu hakkında çok haklısınız ama bence benzinlikten safsu almaya gerek yok. Su arıtma cihazları artık birçok evde var. Bundan 2 lt doldursanız uzun süre yeter. Ayrıca bazı marka şişe sular da safsu niteliğinde. Ancak antifiriz kullanımı fikrine katılsam da hangi tür antifiriz kullanacağımı bilmiyorum. Bunun da belirlenmesi lazım. Mesela kırmızı olanlar var bir de sıradan antifirizler var mavi renkli. Ne kullanılacağı kitapta yazmıyor. Servislerin bildiğini de hiç sanmıyorum. Yine biz araştırıp bulmalıyız. Selamlar.
Saf su sadece h2o dur.Evlerimizde kullandığımız arıtmalar suyun içindeki zararlıları nötralize eder.Arıtmalar eğer safsu üretseydi ve biz içseydik mineral eksikliğinden bir takım rahatsızlıklar oluşurdu. Arıtma mevzuu uzun bence kandırmacadır. Matah bişey olsaydı şişe su firmaları kullanması yasak olmazdı.İçmesuyu da motora konur ise içindeki mineraller sebebiyle kireç yapar motorun ve radyatörün içinde