Abi adama sorunu söylüyorsun anahtar vurmayi cani istemiyor para alamayacak diye. Zaten oyle usta falan da degilsin biliyoruz seni. Yaptirdigim bakima sadece yagin parasini verdim makine bir baska hayvan oldu
Abiler gittim bir bayiye burda bir abimiz boy olarak biraz sıkıntı yaşayabilirsin demişti fakat üstüne bindiğimde ayağım yere tamamen basıyordu sıkıntı yok yükseklik açısından ama şöyle bir sorun var olan motorlar 2015 model ve sorduğum da 2016ları sipariş etmeyeceklerini söylediler fiyatıda 11.400 olarak verdi açıkçası çıkan sorunlardan dolayı 2015e sıcak bakmıyorum.Başka yerler de 2016 arayacağım.2016 da stop etme sorunu tamamen çözüldü mü acaba?

O parayı Mondial e değil Dünya nın en büyük motor üreticilerinden biri olan fabrikanın ürettiği Amerika da Polis motoru olarak da kullanılan motora veriyorsunuz.Alın güle güle kullanın.Bu link den yada rx3 Police yazarak Polis versiyonunun videosunu seyredebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=n6pq_nADNR8
BK-26 bence adam bilerek yapmış. Valla Ankara'da yeni bayiliğini alan Çankaya da ki yer her hafta en az 1 tane 2016 modelini satıyor. Onun elinde kalan 2015 ler vardır. Önce onları eritmek istiyordur. Sahibinden. Com a bir bak ücretsiz kargo ile 2016 modelini satan yerler var İstanbul'da.
Değerli bk_26 eğer Ezkişehir'deysen 1 saatlik yol UMA İnegöl bayii yada birbuçuk saat Bursa bayii ile temas kurabilirsin. Selamlar.
Mondial sasirtmaya devam ediyor.
Hediyelerim geldi, sagolsunlar hemen kargoladilar.
[url]http://i.hizliresim.com/jnYRDm.jpg[/url]
Beni daha cok sasirtan ise aldigim bayimin (İzmir - Danisman Ticaret) ilgisi/alakasi. Motoru alma asamasinda da zaten kendilerinden cok memnundum, ustune bir de gecen hafta eve kahve + lokum ikrami gondermisler. Bu hareket babamin bile markaya olan bakisini degistirmeye basladi. Cok birsey degil ama ince hareket nihayetinde![]()
Önceki sayfaları okumaya devam ediyorum hala. Dün gece gördüm ayar vidaları olduğunu, sabah yaptım ayarı. Gece deneyip bakacağım.
Rodaj devam ettiği için çok devirli zorlamıyorum ama ciddi sıkıcı oluyor bazen.
Stop etmeyle alakalı henüz standart bir durum belirleyemedim ama genellikle vites küçültürken debriyaj çekildiğinde yapıyor. Bir anda gidiveriyor. Yolun ortasında kalıp çalıştırmaya çalışıyorum![]()
bk_26 hocam fotodaki hediyeler icin musteri hizmetlerine kucuk bir mesaj attim "2016 evo aldik hani nerede hediyeler minvalinde, 1 saat kadar sonra arayip adresimi aldilar, o gun hemen kargolandi.
Gelen pakette bakim icin orta sehpa, buff tarzi boyunluk, rx3 modelli anahtarlik ve rx3i evo yazili reflektorlu yelek var. Cok maliyetli seyler degiller ama olsun benim gonlumu aliyorlar![]()
arka amortisör ayarı için asfaltta kullanıyorsan tabi arka amortisörün atındaki vidayı 3 tur yetmezse bi 3 tur daha çevir.ancak titreşimi fazla hissedebilirsin. ön de aynı şekilde 3 er tur ama ben denedim titreşimi ele çok verdi ilk ayarda kullanıyorum.
Veyis Üstadim makinanız 2500'ü devirdikden sonra gerçek lezzetini hissedeceksiniz. Bora Bey'e sorabilirsiniz. Cenabı Rabbul Alemin hiç birimizin ağzının tadını bozmasın
inşaallah.