Araya yeşillik videosu atayım dedim .. 

s.a arkadaşlar çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım var bajaj pulsar 200 ns ile rx3 evo arasında kaldım evonun artıları eksileri nelerdir size zahmet yazabilirmisinz siz olsanın evoda kalmayımı tercih edersinz bajajmı dersiniz
aynı fikirdeyim,bakalım irfan ustanın ürünü nasıl olacak ?Bence sehpa küçük bi revizyon görüp 2 cm daha uzatılması gerek, toprak zemine gömüleceğini düşünürsek kısa kalabilir. Ayrıca zincir yağlarken yada arka tekeri sökerken de zorluk olur diye düşünüyorum. Ama hic yoktan iyidir. Bu arada hayırlı olsun.![]()
Cumhur Bey bu iki sehpa arasında ağırlık farkı varmı acaba?
ikinci konu 1-2 cm daha uzun olmalı diyenler şunu gözden kaçırmayın yalan yok bu halde bile motoru sehpaya koymak çok kolay değil tabi benim biraz teknik eksikliğim var ama yinede zor motor ağır abi. düşünsenize 1-2 cm daha uzun olsa açısı artar kaldırmak bence imkansız hale gelir. toprak zemin ıslak olmadıkça batacağını düşünmüyorum birde kolların ucunda pabuçlar var.

Dun isiklarda birden motor stop etti. Servisi cagirdim aldi gitti motoru. Neymis mondial ekip yollucakmis biz acamazmisiz falan filan. Yarini bekliyorum iste beyefenxiler gun vericek ona gore gelecekler. Velasil kelam elektriksel bir ariza imis. İste ucuzculuk bedavacilik boyle mal gibi birakir. Umarim sizin basiniza gelmez