mrbalar ben sivastan katılıyorum bir ay önce rx3 aldım ama daha binemedim
arkadaşlar malum sivas soğuk biraz o yüzden burda fazla bir mosiklet aksesuar satan yer yok, olanlarda çok pahalı
orta sınıfta bir mont ve dizlik dirseklik almayı düşünüyorum ama görmeden almak zor sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum tşk . kazasız sürüşler dilerim
Arkadaşım öncelikle hoş geldin aramıza tekerin yere düz bassın. Senin yazdıklarını emin ol herkes en az 3-5 kere okudu ancak kimse cevap vermedi. Normal olarak ta kimse bu konuyla ilgili sana şu marka bu modeli al demez. Bu konuyla ilgili derin tecrübelere sahip kişiler var burada onlar koruma ekipmanına 1 motor parası kadar vereceksin der. Hadi o kadar olmasa da en az yarısı kadar vermek gerekir bence de. Bulunduğun yerde imkan yoksa alışveriş yapılabilecek siteler var ki bunlarda bu malzemeler dolu. Önce vücut ölçülerini al hangi ölçünün hangi beden işaretine denk geldiğini gösterir tablolar alışveriş sitelerinde var siparişini var dene beğenmezsen geri gönder gayet basit sistem. Parana göre em korunaklı olan elbise kask buna benzer ekipmanları almanı tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Artci selesinin yuksekligini soyleyebilir misiniz?
Arkadaşım senin için özel olarak ölçtüm geçtiğimiz konularda benim motora bakabilirsin. Arka ve yan çantalar sökülmüş arkaya 52 lt bir çanta konulmuşken motor dik konumda durunca artçı sele yüksekliği 92,5 cm sürücü sele yüksekliği 80 cm artçı ayaklığının yere olan mesafesi 45 cm. Motorun üzerine benim gibi 95 kg biri binince tüm bu rakamlar 2,5 cm aşağıya düşüyor ona göre hesapla.