ilk çıkan yağ ve filtreler nasıldı acaba? çapak çok mu? metal kalıntısı falan foto varmıydı? vesselam..
3. resim sağ taraftaki çantanın altı tozlu :queen:l:
derdini seveyim diyebilirsiniz de; kardeş fotoğraf çekiyorsun,siteye koyuyorsun bari silseydin :rendeer:
ilk çıkan yağ ve filtreler nasıldı acaba? çapak çok mu? metal kalıntısı falan foto varmıydı? vesselam..
Ne dersiniz 2016 modelde ki değişiklikleri 2015 modellere uygulayabilir miyiz
neden uygulayamıyalım ? blok aynı şase aynı granaj aynı.
bugün itibariyle kaporayı verdim.
2016 model için,renk olarak turuncu mu kırmızımı derken kırmızıdan yana kullandım tercihimi,
teslim zamanı olarak motorlar fabrikaya girmiş ise pazartesi kargolarlarmış, değilse ay sonu ancak dedi bayi,
yani en erken önümüzdeki hafta sonu en geç nisan 10 gibi marşa basarız herhalde,
burada görüş ve tecrübelerini paylaşan tüm arakdaşlara teşekkürü borç bilirim,kararsızlığımı bu motordan yana kullanmamda katkı sağladıkları için,
vesselam....
birşey dikkatimi çekti,arka fren kaliperi tek,oysa bizimkilerde çift.
bir süredir BURSAIALİ nickli abimizle tel.de görüşüyoruz.dün beni yine aradı,yazımı okumuş ve ''daha dur km.2500'e gelsin,ondan sonra motorun çekişini gör,hele 4000 den sonra daha da rahatlıyor''dedi.inanıyorum çünkü daha 500 den sonra bariz farketti.zaten ZONGSHEN markası yıllar önce kendini ciddi kanıtlamıştı,ben yaştakiler bilir.aradan geçen bu kadar yılda üretim konusunda kendilerini her firma gibi geliştirmişlerdir diye düşünüyorum.BEN SATIN ALDIĞIMA ZERRE KADAR PİŞMAN DEĞİLİM,OLDUKÇA DA MEMNUNUM.