benim motorda da stop etme sorunu başladı hadi hayirlisi olsun . yakitta cok şu siralar , 4,5 lt ile 80 km falan yapiyorum. yarin bir aksilik cikmaz ise aras motora goturup (subap ayari,oksijen sensoru) artik ne gerekiyorsa yaptirip sonuclari paylasacagim![]()
Aynı sorun bende de var. Stop ve çok yakma durumu. 100 km de 5 litre yakıyor. Garantiden oksijen sensoru gelecek bir iki gün sonra. Usta değişim sonrası düzeleceğini söylüyor.benim motorda da stop etme sorunu başladı hadi hayirlisi olsun . yakitta cok şu siralar , 4,5 lt ile 80 km falan yapiyorum. yarin bir aksilik cikmaz ise aras motora goturup (subap ayari,oksijen sensoru) artik ne gerekiyorsa yaptirip sonuclari paylasacagim![]()
oncelikle herkese merhaba. bende rx3i evo sahibi oldum ve forma yeni uye oldum. genel olarak motordan memnunum 150 km oldu rodajdayim. daha once 1900 km'de rx3i evo kullandim ve on fren performansi ayni crf250l gibiydi. ama su an benim motorumun on fren performansi cok kotu , yani tutmasi icin manete cok fazla guc uygulamam gerekiyor . servise gidip gosterdim ve test ettiler hava yokmus ve butun rx3i evo'lar boyleymis ama ben hala supheliyim( benimle ayni sorunu yasayan oldu mu acaba ? balata asindikca bu durum duzelir mi ? saygilar ...
Arkadaşlar merhaba vakitsizlik nedeniyle çoğunu okuyamadım. Arkdaşımda 800km'de evo var. 4500-5000 devir aralığında stop etme problemi sonrasında motosiklet çalışmıyor. Takviye ile çalıştı ancak kabloları çekince tekrar stop ediyor ve yine marşa bastığımızda 'tık'sesi. Daha önce yaşayan oldu mu,nasıl bir yol izlemek gerek ?
canını sıkma oksijen sensöründendir ben baya araştırmıştım almadan önce çözümü var. artı oksijen sensörü değiştikten sonra aynı problemi bir daha yapmıyor diye okumuştum yurt dışı sitelerde...
herkeze merhaba.
benim evo'da 360km'de frenlerde herhangibir aksi durum yok. Fikrim birazdaha takip edip servise gitmen.
benim aracımda şuan serviste sağolsun servisin çok ilgili. stop etme sorunu bendede var fakat dert etmiyorum şuan araç yeni,model yeni.elbet allahın izniyle oturacaktır diye düşünüyorum oturmazsa tabiki ozaman düşünücem.
Birde servisin alakası çok önemli,aracımı bir iki güne alıcam inşallah.
son durumu paylaşırım.
sakin ve keyifli sürüşler allaha emanet olun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
benim evo'da 360km'de frenlerde herhangibir aksi durum yok. Fikrim birazdaha takip edip servise gitmen.
benim aracımda şuan serviste sağolsun servisin çok ilgili. stop etme sorunu bendede var fakat dert etmiyorum şuan araç yeni,model yeni.elbet allahın izniyle oturacaktır diye düşünüyorum oturmazsa tabiki ozaman düşünücem.
Birde servisin alakası çok önemli,aracımı bir iki güne alıcam inşallah.
son durumu paylaşırım.
sakin ve keyifli sürüşler allaha emanet olun.
Aynı sorun bende de var. Stop ve çok yakma durumu. 100 km de 5 litre yakıyor. Garantiden oksijen sensoru gelecek bir iki gün sonra. Usta değişim sonrası düzeleceğini söylüyor.
insallah bakalim dediginiz gibi olur . cunku cok abartti olur olmadik yerlerde trafikte , isiklarda , bayir yukari iken ve isin kotusu de bir turlu calismiyor tam bir rezillik yani . calisinca da çiğ benzin kokusu geliyor bi garip :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
tesekkurler oncelikle cumlemiz kazasiz belasiz kullanmamiz dilegiyle, benim on fren hala berbat isin ilginc yani ise yagmurlu havalarda hic tutmuyor hemde hic . kuru havalarda cok abanirsam bir nebze tutuyor ama bir kitirti sesi ve titresim oluyor balatada yani bi ilginc. bakalim yarin bunuda gostericem
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
insallah tum sorun yasayanlarin sorunlari bir an once cozulur ...
bence fiyatı ne olursa olsun her motorun bazı aksayan yönleri veya sorunları olabilir.önemli olan bunların giderilebilmesidir.yıllardır müşteri memnuniyeti konusunda sıkıntılı olan MONDİAL'in bu motorla birlikte kabuk değiştirip müşteri memnuniyetine önem vermesi zaten beklenen,olması gereken ve hoş birşeydir.11 lira para ver-sonra böyle rezillik çek...
#Cnsn varmi gelisme.
11 lira para ver-sonra böyle rezillik çek...

arkadaslar sorunlar halledildi , motor ozel bir cihaza baglandi tum olcumleri yapildi, oksijen sensorum saglam cikti , subaplar siki cikti ayari yapildi , ek olarakta iridyum buji takildi . fren balataları temizlendi sistemin havasi alindi hidrolik degisti(eklendi) . su an gayet memnunum hic bir sikintisi yok ozkan aras ustaya ilgi , alakasindan ve tecrubesinden dolayi cok tesekkurler . 40 km dolastim bakalim yakit olcumu yapinca onuda paylasirim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
[url]http://i.hizliresim.com/qPVWOD.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/MLmvAQ.jpg[/url]