Merhabalar,
Pazartesi günü Rx3'ümü Kuşadası'ndan alıp İzmir sokaklarına katmış bulunmaktayım. Yaklaşık 300km civarındayım. İlk görüşlerimi belirteyim; Beni mutlu eden birçok yanı olmasıyla birlikte içimi huylandıran birkaç tarafı da yok değil. Lakin parayı verirken kendimi tanıyor, kendimden ve bu motordan da ne istediğimi çok iyi biliyordum bu yüzden asla içimde bir pişmanlık yok. Resmen motor üzerindeyken bir sonraki sürüşün hayallerini kurduruyor, planlarını yaptırıyor. Şuan 300km civarında olduğumdan dolayı olumlu/olumsuz yanlış bilgilendirmemek adına birşey söylemek istemiyorum. İlk bakımımızın ardından tek tek herşeyi paylaşmaya başlayacağım.
Sağlıcakla kalın,
Ayberk T.
[url]http://i.hizliresim.com/oZ2jMm.jpg[/url]
Hayırlı olsun.Zamanla motosikleti daha çok tanıyacaksın ve alışacaksın.Arada isteyenlere denettiriyorum (daha bugün tamircinin biri denedi).Yok arkadaş onlar bu motoru almasın:queen:Yok kafa sallıyo,yok bu kasa bu motora ağır.Daha kalkarken stop ettirdi 3 kere.Benzin pompasından bi haber.Aktif olmasını beklemeden basıyo da basıyo marşa.

r: Ustaymış.Heeee gördük ustalığını.3500 kmye geldim ne kafasını sallıyo ne başka bir yerini.İlk bindiğimde sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi hiç zorluk çekmedim.Stop ettirmedim.Düşman gibi davranmadım.Gayet keyifli motor.Yahu 250 CC işte ne kurdun kafanda,beklentin ne anlamıyorum ki :queen: Bir sürü motorcu sandığım insanın sadece markacı olduğunu ve kullanmayı beceremediğinde b.k atmaya başvurduğunu anlamış olmaktayım.Bu insanlar uzak dursun bu motora zaten.
Şu ana kadar arka salıncakta 3 vidam gevşedi.Biri arka fren kablosunu tutan vida.Diğer ikisi zincir koruma plastiklerini tutan vidalar.Lastikler çoğu asfaltı beğenmiyor.Beğendiğinde kendini belli ediyor zaten,kendiliğinden yatıyor.Ama yine de traş yani.Far olayına gelirsek,biraz aşağı yukarı ayarla şu an yeterli.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Size tavsiyem,almaya niyeti olmayan vatandaşların test etmelerine aldırmayın.Ya siz test edin ya da kullanıcısına danışın.Elimden geldiğince buradan yazıyorum zaten.