Yeniden herkese merhaba değerli insanlar...
Konuyu devamlı takip ediyorum; fakat en son yazdığımda sanıyorum rodaj dönemindeydim. Geçen bahsi geçmişti hatırladığım kadarıyla motorum 120'den sonrasını gitmiyor diye söyleniyordu. Bununla ilgili tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Bunu ben de 3000-4000 km civarı hissetmeye başladım ne yazık ki! Ben de aynı durumdaydım, düz yolda bile hızlanma epey düşmüştü; hatta bazen hacminden utanmazsa motor 100'ü geçemeyecek dediğim de olmadı değil

Başından beridir devamlı gittiğim aynı servis 6000 bakımında sübap ayarı yapılacağını ve her 6000 de bir bunun ağır bakım mahiyetinde
yapılabileceğini söylemişti ve ben de bu olaya şaşırmıştım. Garipsediğim konu her 6000 de bir sübap ayarının bozulabiliyor olması...Neyse büyütmeyelim, olabilir dedim ve 6000 bakımını bekledim ama km dolmak bilmedi ve keyif alamadım motordan. Nihayet bakım geldi çattı heyecanlıyım acaba sonuç ne olacak diye! Naci abi ısrarla söylüyordu yanlış değilsem ayarın muhakkak 7 ye 9 olması gerektiğini bu konuda da bir türlü ortak noktayı bulamadığımız için de ayrıca üzülüyorum

Ustaya sordum 7 ye 9 mu olacak ayarlar diye; 9 a 11 olacak dedi ve ben de ukalalık olmasın diye işine karışmak istemedim velhasıl bakımdan çıktık. Sonuçları merakla gözlemleyeceğim tabi! Bakım sonucunda motorun çalışması düzene girdi daha stabil çalışmaya başladı, egzoz sesinden fark ediliyordu. Aklımda olan sıkışıklığının gitmiş olmasıydı o da gitti sıkıntı yok! Artık 130-140'ları görebiliyoruz

haa çok önemli olmasa da yine arada bir lazım oluyor bu hızlar. Merak ettiğim diğer hususlara gelince; yakıt konusu! Şehir içi 4.5-5 lt ve bazen 5 litrenin de üstüne çıktığım da oluyordu ne yazık ki düşer diye umuyordum ama olmadı; tüketim yine aynı seviyelerde. Bir diğeri ise karter havalandırmada biriken gizemli bir karışım

bakımdan önce çok nadir biriken sıvı ne olduysa sübap ayarlarından sonra çoğalarak birikmeye başladı??? Bunun sonucunu da 100 km de artarak devam eden benzin tüketimiyle anlıyorum. Şimdi merak ediyorum çözüm önerilerinizi; amacım sadece yakıt sarfiyatını biraz olsun düşürmek ve düzene sokmak.
1) Sübap ayarından sonra motorun çalışması düzene girdi de neden yakıtta düşme olmadı aksine biraz daha fazlalaştı?
2) Bazı arkadaşlar opel marka araçlarla uyumlu bosch oksijen sensörüyle durumu düzeltmiş (karter havalandırma-yakıt) bunu denesek ne kadar doğrudur?
3) Eskiye oranla yine artan stop etme (en can sıkıcı) probleminin nedeni? vs. vs.
ÖZETLE : Ben bu sübap ayarlarını sevmedim usta!!!
Neden mi? Benim için motorun sıkışıklığının gitmesinden başka bir artısı olmadı da ondan! 8000 bakımına az kaldı bakalım orada bizi ne sürprizler bekleyecek... Neyse artık bir an önce RX4 gelse de bunu satıp ona terfi etsek. Umarım onda, bu belli belirsiz sıkıntılar en aza indirgenmiştir. Yoksa RX3 de keyifli motor yukarıda ALLAH var. SEVGİYLE KALIN!