Herkese selam, sonunda ben de dün itibariyle 2016 model bir evo alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Motorun birazcık masrafı var fakat piyasanın bayağı altında almış olduğum için sorun teşkil etmedi benim için. Şuanda motor ustamda duruyor parça siparişlerini de verdim servise umarım bu hafta içerisinde biter de en kısa süre içerisinde yollara çıkabilirim ben de
Ek bilgi olarak yaşım 23, İstanbulda yaşıyorum ve ilk motorum. Anadolu sigortadan 368 tlye trafik sigortasını yaptırdım.
Öncelikle malumunuz arka çantayı değiştirmeyi planlıyorum. Shad sh45, Maxem Mx-45 gibi opsiyonlar mevcut. Bunlardan hangisini önerirsiniz ? Veya maksimum 400 tl civarı çanta önerilerinize de açığım.
Görebileceğiniz üzere yan çanta ve çanta demirleri de mevcut değil. Motoru galeriden aldım ve bana söylendiğine göre önceki sahibi ihtiyacı olmadığı için yan çantaları satmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer ileride ihtiyacım olur da alırsam diye bir arama yaptım. Mondialyp.com sitesinde yan çanta grubu EK15.02X04.D10 ve EK15.02X03.D10 kodlarıyla tane başı 309 tl olarak gözüküyor. Yanılmıyorsam bunların içerisine bağlantı demirleri vs. de dahil. Bu konuda bilgili bir forumdaşım yardımcı olursa çok sevinirim
Kısa süre içerisinde sis farlarını da takmayı planlıyorum. Çok büyük ihtimalle Cree U5 Led model alacağım aliexpresste 15-20 dolar, n11de 80-90 tl civarı. Kullanan arkadaşlar var mı tavsiye eder misiniz ?
Son olarak da malum güvenlik konusu önemli. Site içerisinde güvenlikli açık otoparka bırakacağım motoru. Hatta motoru koyacağım yer tam olarak penceremin karşısında, aydınlatma direğinin yanında ve güvenlik kamerasının da görüş açısında fakat ister istemez tedirgin oluyorum. Zincir ve disk kilidi olarak önerebileceğiniz modeller nedir ? Bugün bayağı araştırdım fakat işin acemisi olunca hangisini almanın daha mantıklı olacağına emin olamıyorum. Fiyat olarak da ikisine toplam 400-500 tl gibi bir bütçe ayırabilirim.
Şimdiden çok sağolun iyi forumlar