Kim ne derse desin güzel motor abicim. Benim hayallerimin motoru. Umarım düşük bir fiyat açıklanır ve millet seve seve biner.
Kim ne derse desin güzel motor abicim. Benim hayallerimin motoru. Umarım düşük bir fiyat açıklanır ve millet seve seve biner.
Ben 14'e kadar veririm beyler, 16 ya wr 250 var ama ben salağım o yüzden sorun yok yani... sonuçta rx de üçlü çanta seti var![]()
Ver ver bence ustunede 3-5 bahşiş ver. Bir sene sonra degistirmek istersin birisi alır onu senden 7000 eBen 14'e kadar veririm beyler, 16 ya wr 250 var ama ben salağım o yüzden sorun yok yani... sonuçta rx de üçlü çanta seti var![]()
ben 8000 civarı alırım diyordum ama kendi motorumla oynamaya başladım, yakışıklı diye 10000 tl de çin motoruna verilmez, ne çıkacağı meçhul, içi beni dışı seni yakar olayları olabilir, çin motorları fiyat avantajı yoksa neden alınır ki? çin dediğin şey bir şeyin ucuza mal edilmişi değil mi? kolay mı öyle marka olmak! sonuç: almayacağım... mondiale tavsiye EĞER MOTORA GÜVENİYORLARSA sürümden kazansınlar, yani ucuza satarlarsa çok satılır, bu da Japonlara savaş anlamına gelir, hatta az yakarsa bajaj cbf ybr'nin satışlarını bile dizginleyebilirler ...
Cin-Japon savaş mı açmış???....Fare-dağ küsmüş,dağın haberi olmamış...:mrgreen:ben 8000 civarı alırım diyordum ama kendi motorumla oynamaya başladım, yakışıklı diye 10000 tl de çin motoruna verilmez, ne çıkacağı meçhul, içi beni dışı seni yakar olayları olabilir, çin motorları fiyat avantajı yoksa neden alınır ki? çin dediğin şey bir şeyin ucuza mal edilmişi değil mi? kolay mı öyle marka olmak! sonuç: almayacağım... mondiale tavsiye EĞER MOTORA GÜVENİYORLARSA sürümden kazansınlar, yani ucuza satarlarsa çok satılır, bu da Japonlara savaş anlamına gelir, hatta az yakarsa bajaj cbf ybr'nin satışlarını bile dizginleyebilirler ...
Cin-Japon savaş mı açmış???....Fare-dağ küsmüş,dağın haberi olmamış...:mrgreen:
adamlar yapmış kalite dersen kalite. ama tutmadı neden? pahalı oldu. kalite var fiyat da var. ama marka yok iişte. marka yüzünden satılmadı. üretimi durdu türkiyede.. kalitelisi pahalı ama satılmuıyor bu yüzden gelmiyor zaten.
sonuçta biz illa ucuzcu değiliz, bir şeyin ederi var, o ederi de arkasında servisi, yedek parçası varsa ediyor, hatta fazlasını da ediyor...
şimdi motor BMW kopyası, muhteşem görünüyor, yedek parça servis nasıl? güven veriyor mu? şurada sorsanız ezici çoğunluk olumsuz der heralde, ben aldım rks ustalarla rus ruleti oynuyorumgözümün tuttuğuna bir kez daha iş yaptırıyorum, motorun ederi diyelim 10000 tl, o parayı veren adam nasıl bir hizmet almak isteyecek, onu da düşünmek lazım ...
Sizin cruiser de sıkıntı o yüzden.
Arkadaşlar 2 gün önce mondiali aradım sordum ne kadar olacak diye 10.000 civarı dediler. Bence dağılalım site yöneticileride konuyu silsin, Mondiale iyi bir ders olur ne dersiniz ?