Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şimdi çağrı merkezi ile konuştum. fiyat 10bin tl civarında olacak dendi. test sürüşü gelince olabilir dendi.

E bıktı aynı sorulardan insanlar,çağrı merkezindeki kızcağız da bişeyler öğrenmiştir artık.Eee artık onlar da öğrenecek motosiklet kullanıcıları artık aptal değil,araştırıyor,test etmek istiyor.

böle karlı bir günde hepimiz tek tek arayıp psikolojik baskı mı yapsak acaba cagrı merkezine =))

8-9 bine gelirse ve olumlu bir ürün olursa bende r25 yerine alır yazında paso gezerim kız arkadaşımla

Beyler nasıl rakamlar telefuz ediyorsunuz öyle,adama 40 defa deli dersen deli olurmuş:)

Bende 9bin en üst limit yani 9bin olursa çok düşünürüm almak için,ama eğer 9 binden aşağıda olursa şuanki motorumu bile satmadan alırım sonrada motoru satarım:)

Böyle yüksek rakamlar zikredip mondial'in iştahını kabartmayın:wiinkk::cat::cherry:

Beyler nasıl rakamlar telefuz ediyorsunuz öyle,adama 40 defa deli dersen deli olurmuş:)

Bende 9bin en üst limit yani 9bin olursa çok düşünürüm almak için,ama eğer 9 binden aşağıda olursa şuanki motorumu bile satmadan alırım sonrada motoru satarım:)

Böyle yüksek rakamlar zikredip mondial'in iştahını kabartmayın:wiinkk::cat::cherry:

Kabarsın kabarsın,gösteripte vermemek nasılmış anlasınlar:queen:

kaç açıklarlarsa açıklasınlar bizden yana bi fiyat açıklamayacaklarına ve yine kazıklanacağımıza eminim..

Tam benimde düşüncem o olabilir evet 9 bini bile ben bayaa düşünürüm millet 10 11 felan dıyor 10 11 bine inazumavar yahu :)

Ben 14'e kadar veririm beyler, 16 ya wr 250 var ama ben salağım o yüzden sorun yok yani... sonuçta rx de üçlü çanta seti var :D

E bıktı aynı sorulardan insanlar,çağrı merkezindeki kızcağız da bişeyler öğrenmiştir artık.Eee artık onlar da öğrenecek motosiklet kullanıcıları artık aptal değil,araştırıyor,test etmek istiyor.

iletebiliyorsanız iletin dedim test sürüşü yapmak istiyorum ben dedim. adımı telefonumu şehrimi not aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar