Kamerayı nereden aldınız, mümkünse linkini koyabilirmisiniz.Görüntü kalitesi iyiymiş.Bir sürü var ama çakmanın da çakması var iyisini bulmak lazım.Sezonu açtık gezi videosunu Konya bölgesindeki rotaları biraz olsun tanıtmak ,buralara gelen arkadaşlar için rehber olması amacıyla gezi rotasının haritasını da ekliyorum aslında diğer bölgelerdeki rx3 kullanıcıları da gezdikleri yerlerin haritasını eklerlerse gezi rehberi oluşturmuş oluruz kanaatimce.
Bu sene neler değişti başta kamerayı EKEN H9R la değiştirdim genelde memnunum bir tek şarz süresi az gidiyor( max 1 saat).Lastikler Anlas CAPRAX oldu ön gidonda bazen 110 km üzeri yalpalama oluyor ustaya baktıracağım asfalt yolda rahatsız etmiyor dişli olmasına rağmen.Tüm arkadaşlara bu sene için kazasız keyifli sürüşler diliyorum , İyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=p-qQKCSfQ6M
- 2015 model rx3 motoruma egzoz ayağımı pişirdiği için karbon fiber ( cal elyafı ) sardım. Şuan gayet memnunum. Bunun bildiğiniz bir probleme yol açma ihtimali var mıdır ?
- Hali hazırda elimde Pulsar 200NS arka dişlisi var ve yeni CZ marka zincir aldım. Bu dişli birebir oturuyor mu ? extra bir müdahale yapmamız gerekli midir ?
sanalpazardan sehpa alıp taktıran varmıydı? sehpa kısa geliyor nasıl büyütebiliriz.
Merhaba arkadaşlar,
Forumu takip ediyorum ama aklıma takılan birkaç soru var. Tecrübe edenler bilgilendirirse çok sevinirim.
- 2015 model rx3 motoruma egzoz ayağımı pişirdiği için karbon fiber ( cal elyafı ) sardım. Şuan gayet memnunum. Bunun bildiğiniz bir probleme yol açma ihtimali var mıdır ?
- Hali hazırda elimde Pulsar 200NS arka dişlisi var ve yeni CZ marka zincir aldım. Bu dişli birebir oturuyor mu ? extra bir müdahale yapmamız gerekli midir ? kullanan var mıdır ?
- Motosikletim beyaz renk ( mavi çizgiler var ) beyaz asker kamuflajı ile kaplamayı düşünüyorum. Ruhsatta bir problem olur mu ?
Bilgileriniz ve bu güne kadar paylaştığınız herşey için teşekkürler.
Müsait olduğum bir zamanda ali abi ile (bursalıali) motorlarımızın fotoğraflarını çekip uyguladığım tüm işlemleri nasıl yaptığım ve getirileri ile ilgili forumda paylaşacağım.
1-2 vites arası şehir içi yorduğu için ve uzun yolda biraz daha rahat gitmek istediğim için 42 dişliyi uygun görüyorum. Dün Pulsar ve Rx3 dişlisini üst üste koyup kontrol etme fırsatım oldu. Göbek deliği ve vida delikleri tamamen farklı. 42 dişli alıp takmayı düşünüyorum.
%10 fazla gösteren kilometre işine nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum.
2000km'de bir götürün bakım yaptırın diyor UMA. %10 fazla gösterdiği için 1818 Km gittiğimizde 2000 olarak atıyor km saatimizbide kilometreyi 160 görüp aslında 145 ile gittiğimiz gerçeği de psikolojik baskı yaratmıyor değil.
Merhaba ben alıp takmıştım. Kısa gelme ile neyi kastettiniz?