Herkese hayrlı günler. Arkadaşlar daha önceki sayfalarda bir arkadaşımız arka çantaların kilidinde oynama yaparak kontak anahtarı ile tek anahtar yaptırdıgını yazmış idi. Bu gün o aklıma geldi ve bi bakalım nasıl oluyor diyerek çantaların kilidini söktüm, kilidin arkasında segmanı çıkardım, içinde beş tane pim var ve bu pimleri yukarı iten çok ince ve hafif birer yay var.har iki anahtarı da sıra ile takarak pimlerin pozisyonuna baktım ve anahtar girişi solda olacak şekilde tutup soldan 1. pimi 3.pimin yerine , 3. pimi 1. pimin yerine taktıktan sonra kontak anahtarını takıp çevirdigimde oldu bu iş. sonra toplayıp takın yerine işte size tek anahtar ile kullanma yolu. Dikkat; kilit göbegini yuvadan çıkarırıken pimlerin ve dolayısı ile ince yayların dökülmemesine dikkat edin, hatta altına bez srerek yapın garanti olsun zira yaylar kaybolabilir.
Bu arada; sayın Cumhurayas bey ddogrusu dediginiz gibi litre hesabı idi, bir daha ki sefere öyle yapıp yayınlayacagım inşallah. Kazasız günler dilerim.