Bence onu da satarsınız çünkü gücü sizi tatmin etmeyecektir bir süre sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Ben Mondial kullanan biri olarak ben olsam ben de almam. Hem gücü düşük hem de çok pahalı. Harbiden ben de o paraya NC 750 alırım yani.
Emin bende yaş 65 .Birinci amacım üç kuruş emekli maaşıyla, motosikletimi elden kaçırmadan sahip
çıkabilmek. Eh yarın öbür gün imkanım olduğunda RX3S satışa çıkarsa tereddüt etmeden alırım. Bu yaştan
sonra sen bana R 1 i bedava versen ben o makinenin hakkını veremem ki. Kendi adıma konuşuyorum-- kişi
kendi sınırının neresi olduğunu bilecek.--
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Mondial nevada modelinde 32 bin tl fiyat çekmiş diye duydum , bu ürününde düşük olacağını zannetmiyorum.
sırada çift silindir sanırım. Dominardan ciddi anlamda düşük olmaz ise ücreti pek satılmaz.
Egzosu değiştirmişler, arka çantayı büyütmüşler ama genel olarak tasarım ve malzeme kalitesi aynı gibi duruyor.
Arni benim evoyu tercihimin birinci sebebi 3 çanta + ön muhafaza camı üzerinde hazır şekilde gelmesi. Aynı cam ve
çantalara para verip de aldıktan sonra Domi ile aynı paraya gelmeyecek mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Nevada gerçekten çok pahalı . Tamam hakikaten çok yakışıklı hale getirmişler . Görüntü 10 üzerinden 10 . İyi de
rx3 25 hp su soğutma 26500 lira, Nevada 18.5 hp hava soğutma 30000 + liralara. Akıllara zarar bir etiket.