bende vulture vardı uzun süre kullanıcam diye almıştım ama olmadı egsoz,nikelajlı civatalar ve gövde zaman içinde paslanıyor ve zincir çabuk uzuyor genel olarak fena değil fakat dediğim gibi 1-2 yıllık 1000-2000kmdeki motorların paslanma emare göstermesi canımı çok sıkmıştı bende sattım. Windiyi bilmem ama bence onunda pek farklı olduğunu sanmıyorum keza vultureyi alırken tek rakip olarak windiyi görmüştüm çok araştırdım ama bir türlü kanım ısınmadı parçaları çok bayaa ve malzemesi kaliteli bir bisikletten daha kötü geldi bana mesela plastik parçalardaki çapaklar,elektrik aksamın ucuz görünüşü,boyası,kaynak izleri özellikle motor ve grenajların kaplaması kötü çinliler gibi dicem ama zaten çinli velasıl motoru sattım parasınıda yemiştim tekrar araştırmaya giriştim karşımda alınabilecek 3 seçenek ve cebimde beş kuruşum yoktu 1. seçenek honda cb 125E 3350 tl+plaka ruhsat 2.seçenek vulture 2990tl+plaka ruhsat windiy 3200tl +plaka ruhsat mondiali 1 yıl kadar kullandım yağmur yüzü göstermicem kız gibi bakıcam dersen al windiyi sende bir incele mondiden kötü (bence) geriye akılcı ve satarken zararın en azını edeceğin honda kalıyor bence ver bir 300-500 daha benim gibi vade farksız 12 taksitle al kafan rahat etsin :wiinkk: