Mondial Motorsiklet Alana 1 Yıllık Medline Üyeliği HEDİYE

ya niye korkutuyolar ki bizi...

adamlar motor alırsan kaza yapacaksın, bizden al da bari acil yardım çağırırsın mı demek istiyolar :)

bi arkadaşımın babası takla atmadan şoför olunmaz, derdi. taklanın ucundan döndük yarı şoför dolaşıyoruz, motorda da umarım böle değildir.

walla bunun ucu mucu da yok, motorcu olcaz derken ölmeyelim :)

Herşeyde bir risk vardır.
Ben bu bilgisayarı kullanırken bile ; monitörün patlayıp ta beni öldüreceğini bilemem.(Çok psikopat oldu.:queen: )

Tabiki bu adamlar sadece reklam yapmak ve motosiklet satmak için böyle birşey düşünmüş.
Biliyorsunuz ki ticarette , sağlık her zaman 2.plandadır. :farao:

Kazasız günler geçirmeniz dileğiyle...:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Böle bi kampanya olurmu be motor alana sağlık hizmeti...... Alınca kesin ihtiyaç oluyomuş gibi....
Arkadaşlar gözünüz sakın korkmasın (yeni başlıyacaklar) ben 20 senenin üzerinde son 8 senedir 12 ay motor kullanan biriyim bu kadar zaman içinde 1 kere ciddi kaza geçirmedim ama bu olmayacak demek değil....Doğabilecek kullanıcı hatalarını önceden tahmin etme yeteneği yeterli mesela ilerde bir tali yol var bir öküz ordan zart diye çıkacak ihtimalini hep düşünün unutmayınki mezar taşınızda bu adam kazada suçsuzdu yazmasının size bir getirisi olamaz.....
Bir çok motorcu arkadaş gündüzleri farlarını yakmazlar zannederler ki far görmeye yarar.....Farın görünmeye yaradığını hiç düşünmezler......
çeşitli defalar arazide kendi hatamdan motoru devirmişimdir bunu ciddi kaza olarak algılamıyorum................

kimsenin gözünün korkmasına gerek yok bence
aksine belki de insanın içi rahat bile edebilir böyle bir uygulamayla.

kazalar bizi durduramaz gibi bişey oldu ylmzzz :) tam gaz devam...

bence korkutmalı :(

evet yav risk dedim ama bilader her tarafta risk vardır. şimdi pc başında bile vardır o bakımdan dedim. yoksa kaskımızı takmalı ve önlemlerimizi almalıyız. en önemlisi dikkat etmeliyiz. en iyi ssigorta kendi dikkatimizdir.
rüzgara devammmmm:bounce:

mondialin varsa sigorta iyi olur. malum parlatılmış hurdaya bindiriyorlar. bende var da bir tae oradan biliyorum:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar