mondial mh drift 125 - mondial mc-x 150 - kuba strike 150

Arkadaşlar bu üç motor arasında kaldım birinden birimi alıcam.
bu Kuba strike 150 modelini çok övdüler seramik piston falan dediler bu ne oluyor?
Bu motosikletleri kullananlar yakıt tüketiminde beni bilgilendirebilirler mi?
hangisi daha sorunduzdur arıza vermez?
Bu motosikletlerin gidişi nasıl düz yolda kaç km hız yapabilirler ve kaç km yi devirirler?
Şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepsi benzer motorlar ancak strike seramik kaplama piston deniyor bu nedenle motor ömrü birazdaha uzun ömurlu olur sanırım. Bunun dısında 3'u de saglam motorlar
titreşimi az motorlar. Kullanıcıları forumlarda bulabilirsin. Sorun yasamıslar mı bi sor derim. Malum yazın herkes geziyor pek ugramıyorlar foruma :) pek cevap gelmemiş bu yuzden

Mcx selesi kılıç gibi :queen:

En cok yakanıda mcx balansörlü cünkü Kuba da balansör yoktur muhtemelen bi Kubaya bin bide drifte bin aradaki titresim farkını gör

2013 150 Mc-x kullanıcısıyım 1 ayda 1700 km getirttim işe gitgel gez toz falan derken :) 60 km yolu 100-110 git gel tık demedi egsoz soğuması hariç :)
Sert kullanırsan benzini güzel yakar :) Max hız 120.
sele sert de değil 50-60 km üstü uzun yollarda arada bi 5 dk lık mola istedir sadece.
Sonuç : Mc-x Candır :) Motor sürmeye yeni başlıyosan tork u ile aklını alır zaten :)

Salcano wolf verelim hocam sana
koforlu, sıkıntısız uzun yol makinesi:) 110 civarı görür

Bence kuba strike alma çünkü motor bloğu diğer çinlilere benzemiyor, hava soğutmalı bi 150'lik için riske girdiğine değmez. Parçası bol bulunan bi model al.

Honda varken bu işin içine girme en ucuzu olsun japon olsun. Bende de mcx var ve ölüm drift daha beter ondan kubayı da geç o dandik denilen cb125e bile mcxten driftten kat kat güzel.

Strike'ın motoru Titanic 150 ile aynı ve diğer adaylarınkilerden daha iyi bir motor. Balansörü de var. Benim için fiyatına da bakınca tek tercih budur. Ancak acayip bir lastik ebadı var ve o ebatta kaliteli lastik yok. Ayrıca Kuba'nın satış sonrası da güvenilir değil. Mondial'ler de güzel motorlar. Yaşadığın yerde servisi iyi olanı, üzerine oturup, inceledikten sonra al.

Bence bütçen bunlara yetecek kadarsa, hiç düşünmeden git Salcano Wolf al. Hepsinden iyidir.

Arkadaşım strike 150 kullanıcısıyım kuba demek istemiyorum çünkü kubaya kalitesinin çok üzerinde bir motor incelersen keeway in sitesini aynısı karşına çıkacaktır kuba sadece bir aracı keeway strike 150 diyelim gelelim motor hakkında bilgiye çok rahat bir motor çukur bozuk yolu hissetmiyosun yeni bayram tatili için izmirden konyaya gittim geldim 505 km ortalama 2 mola verdim süratim ortalama 100km 90la gittigim oldu 110la gittigim oldu yakıt 100kmde 3lt yaktı 6.5 saat sürdü git gel 1100 km geçti konyada dolandım biraz hiç yağ eksiltmedi dönüşüm 1 mola 6 saat sürdü tam gaz 100kmde 3.5 litre yaktı makinasına hayran kaldım çünkü saatlerce son gaz yol yaptım banamısın demedi hiçte yag eksiltmedi süratine geleyim 110 ile 120 yapmakta sonra titreşim hiç yok hamur gibi çok rahat saatlerce yolyaptım hiç bir yerim uyuşmadı. parasına gelince 2450tl aldım bu motora bu kaliteye çok uygun bir fiyat parça konusunda bakımlarını kendim yapıyorum yag filitresi tvs apaçi 150 cc ile aynı duydugum kadarı ile bir çok parçası aynı birde şu şehir efsaneleri var parça bulamassın falan hangi devirde yaşıyoruz parça yüzünden yatan yürümüyen kaç motor var artık memlekette yok yok onlar eskidendi ne olur en fazla 2 gün kargo beklersin sana tavsiyem mümkünse test et çalıştır incele öyle karar ver diyer markalar hakkında yorum yapamam teçrübelerim bu kadar bu arada motorum 3500km de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar