mondial mcx roadracer egzantirik sesi

selamın aleyküm
aranıza yeni katıldım.sorum şu:
bayiden 0 aldığım motosikletim daha binkm de iken şıkırdamaya başladı servise gittim bana balansör arızalı dedi başka bi servise gittim egzantirik mili yamulmuş dedi tamam dedim egzantirik değişti motorda sübap sesi vardı. Usta 1000km bin parça alışsın dedi,bindik.Ayara gittik EL yordamıyla bi ayar yaptı şıkırtı gitmedi,geri götürdüm sıkı olmuş biraz gevşetelim dedi:yine aynı.başka bi servise götürdüm daha bügün oda egzantirik zinciri dedi ne yapmam lazım motor suan 3100km de ve şıkırtı hiç gitmiyo ve zor çalışıyo,rölanti tutmuyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Çıt çıt şeklinde bi ses mi yoksa zincir şıkırtısı gibi mi ses ? Şıkırtıyı zaten subap ayarı ile geçiremezsin.

eyvallah kardeşim ses şöyle:
rölantide ses var şıkır şıkır bide giderken çok sık aralıklarla sübap sesine benzer bi ses var 6bin devirden sonra ses duyulmuyo yada motor sesinden dolayı ayırt edemiyorum ama ses sürekli var.

eyvallah kardeşim ses şöyle:
rölantide ses var şıkır şıkır bide giderken çok sık aralıklarla sübap sesine benzer bi ses var 6bin devirden sonra ses duyulmuyo yada motor sesinden dolayı ayırt edemiyorum ama ses sürekli var.
Belki egzantrik zinciri fazla gevşektir. Silindirin sol arkasında bi aparat var görürsün, o şey egzantrik zincirinin gerilmesini sağlar. Nasıl kullanıldığını tam bilmiyorum ama saat yönünde 1-2 tur çevirsen egzantirik zincirini biraz germiş olursun, belki sesi keser.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar