Mondial MCT 250 vs Ramzey QM250

mondial de modellerimiz kısmında gözükmüyor mct. sanırım satışı bitti, site içi arama yapınca çıkıyor ilginç. ramzey dışardan tam çin işi gibi duruyor ama mct ile pek farkı olduğunu zannetmiyorum.

motor yapıları aynı olmasına rağmen...

şahsi fikrim mct hem daha yakışıklı hemde daha kaliteli ......

aynı motor (makina olarak) olması aynı kalitede olmasını gerektirmiyor ve olmuyorda....

benim oyum MaCiT'e!!!:cherry::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

mondial de modellerimiz kısmında gözükmüyor mct. sanırım satışı bitti, site içi arama yapınca çıkıyor ilginç. ramzey dışardan tam çin işi gibi duruyor ama mct ile pek farkı olduğunu zannetmiyorum.

ramzey de buz gibi çin zaten...millet uyandı,kimse yerli üretim hikayesini yemiyor artık....:pr:

ramzey qm250 almıstım benim biradere 1 hafta sonra fabrikasına gidip ya geri alın yada yakıcaz dedik parayı iyade edip geri aldılar motor hala benim üstüme seneler gecti aradan noldu bilmiyorum görüntü olarak mct ten daha güzel ramzey cupper a benziyo hiç yoktan ama mct daha saglamdır orası tartışılmaz

MCT derim..ramzeye göre hem daha yakışlıklı, hemde servis ağı ve yedek parça olarak ramzeyden üstün :cat:

konuyu hortlatayım..

ben hiç yolda kalmış qm250 görmedim orasından burasından yağ akıtan 200-300 tl masraf yaptım diyen motor yedi rektefe ister diyen ..

ama macit ah be macit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar