Mondial drift mh 125 Ayak marşı tepmesi.

İyi haftasonları arkadaşlar. Bilginize danışıcam. Bende mondial drift mh 125 var bu yolda giderken 1. ve 3. viteslerde ayak marşı geriye doğru geliyor. bundan öncede olmuştu iki ay öncesine kadar yaptırdım adam şanzıman dişlisine hiç birşey olmadığı halde değiştirmişti. 500 tl ödemiştim aynısı şimdi yavaştan yine nüksediyo şanzımandan olduğunu zannetmiyorum. sizce nedendir. 1 viteste devri aldığımda marş ayağı yavaşca geri gelip ayak bileğime çarpıyo ikiye takıyorum ileri gidiyo. lütfen yardım edin.

2 sene 28 bin km kullandım hiç öyle bi sorunum olmadı eski motorum kendisi.Başkalarında da öyle bi sorun duymadım :silent:

valla kardeşlerim benimkide 28 binde motordan çok memnundum ama bu sorun başımı çok ağırttı. debriyaj lamı alakalı vites le mi bilmiyorum. bundan önceki sorunda aynısı gibi başladı birinci viteste deviri biraz yükseltsem ayak marşı geri doğru gelip gidiyodu. düzelir dedim tınlamadım bi gün tamamen çat etti geri yaslandı ayak. bileğimi bile kanattı. sonra motor çalışır çalışmaz aynısı oluyodu her viteste aynı şekil. motosikletciye götürdüm söktü dedi şanzuman dişlisi değişcek bide bir bilya gösterdi o değişcek dedi eyw dedim değiştirdi 500 tl aldı. iki bilemedin üç hafta sonra yine ayak sendelemeye başladı birinci ve üçüncü viteste bileğime çarptığını hissettim. benim eski şanzımanı verdi çıkardığı parçayı hiçbişe bulamadım parçada tamirciyede gösterdim başka hiçbişey yok bunda dedi. adam bir bilyayı 500 tl ye kitledi gibime geliyo ama hallolsa sıkıntı değil. adamla tartıştık birdahada gelme dedi yapamadığını o zaman anlamıştım.

iyide ayak marşı debriyajın ordaki dişliyi çeviriyor şanzımanla alakası ne

gardaşım inan bilmiyorum debriyajla alakası var galiba resimlerini atarım birazdan değişenlerin. bugün tekrar baktırıcam bi motorcuya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar