Mondial Drift L alınır mı? Piyasası nasıl?

Merhaba herkese, 2.el 2023 model mondial drift L var, takas düşünüyorum, km'sini henüz bilmiyorum, alırsam ilerde satabilir miyim? elimde kalır mı yoksa piyasası hızlı mı? (ilerde satmak için takas yapacağım, binmeyeceğim)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ufack hacim motorların piyasasında düşme oranı yüksek hacimlere göre daha fazla. yani 125cc 150 yada 200cc makinelerin piyasası düştükçe düşer ama 400cc ve üstü hacim makineler artık bir seviye üst siklet oldukları için onların fiyat skalaları belirli fiyatın altına inmez... bu yüzden ufak hacim motorlara yüksek para vermeye her zaman soğuk bakmışımdır ben...

bu benim düşüncem, yeterince boş yaptım şimdi gidiyorum :)

Merhaba herkese, 2.el 2023 model mondial drift L var, takas düşünüyorum, km'sini henüz bilmiyorum, alırsam ilerde satabilir miyim? elimde kalır mı yoksa piyasası hızlı mı? (ilerde satmak için takas yapacağım, binmeyeceğim)
15-20bin KMde değilse sıkıntı olmaz , piyasası gayet hızlıdır piyasanın 2-3 bin aşşağısına verirseniz 2-3gün içerisinde satarsınız.

Motosikleti
D400
10k km altı ise alınır, severim drifti. piyasası cok yok ancak kendi kategorisine göre kolay gider bence.

Motor basık ise üstünde garip modifiyeler var ise kaç direk alma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar