- Konu Yazar
arkadaşlar cup motor almak istiyorum ama mondial sfc snapy x ve motoran torro arasında kaldım her ikisininde eksi ve artılarını bilen arkadaslardan tavsiye bekliyorum acil lütfen
Snappy'yi boşver kampana fren çok uyduruk bişey. Benim Mondial Hyena'mın 7 bin km'de ön kampana balatası sacından ayrıldı daha 2mm balata var ama sacından ayrıldı fren kilitlenebilirdi neyseki kilitlenmeden fark ettim çok uyduruk balata kullanıyolar temizleyip ayar çekiyosun 2 gün tutuyo 3 günde fren tutmaz oluyo. Fren telleri de çok dandik, bi tanesini kopardım güvenli bir sistem değil kesinlikle.
Sağlamdır hatta benimkinin arka freni önden daha iyi tutuyo kampana bağlantısı çubuk olduğundan.peki arka firen sağlam mıdır
O model 120cc ama, vergili yani.Snapx in disk olanıda var..
Mondial beş para etmez snapy alma motoran torrodada tip yok bence sana önerdiğim modeller
Kuba Xy100-e
Lifan tay 100
Bisan Roadstar Cup 100
Lifan tay 100 cok güzel motor durusu falan bak bu olur
Evet lifan çok hoş duruyor özelliklede siyahları![]()
Ne yani 4.300 Verip Kırmızı-Siyah 2012 Ybr almayalımmı PanpaOnumu demek istion söyle söyle
Evet cok güzel burda 2 tane gördüm 1 egsoz vardı bilmiyorum baya ince,kısa idi cok güzel sesi vardı gösterge panelide 2002 Honda wave 100 aynısı
Mondial beş para etmez snapy alma motoran torrodada tip yok bence sana önerdiğim modeller
Kuba Xy100-e
Lifan tay 100
Bisan Roadstar Cup 100
http://e1207.hizliresim.com/z/5/9chc7.jpg
Torro kadar güzel motosiklet var mı ? şu asalete bak. :queen:
Küba, bisan, lifan hepsi aynı kasa ve aynı hatlara sahip. Birbirinin ikizi gibi.