mondial cup snapy x mi motoran torro mu acele karar vermem lazım

arkadaşlar cup motor almak istiyorum ama mondial sfc snapy x ve motoran torro arasında kaldım her ikisininde eksi ve artılarını bilen arkadaslardan tavsiye bekliyorum acil lütfen

Snappy'yi boşver kampana fren çok uyduruk bişey. Benim Mondial Hyena'mın 7 bin km'de ön kampana balatası sacından ayrıldı daha 2mm balata var ama sacından ayrıldı fren kilitlenebilirdi neyseki kilitlenmeden fark ettim çok uyduruk balata kullanıyolar temizleyip ayar çekiyosun 2 gün tutuyo 3 günde fren tutmaz oluyo. Fren telleri de çok dandik, bi tanesini kopardım güvenli bir sistem değil kesinlikle.

Snappy'yi boşver kampana fren çok uyduruk bişey. Benim Mondial Hyena'mın 7 bin km'de ön kampana balatası sacından ayrıldı daha 2mm balata var ama sacından ayrıldı fren kilitlenebilirdi neyseki kilitlenmeden fark ettim çok uyduruk balata kullanıyolar temizleyip ayar çekiyosun 2 gün tutuyo 3 günde fren tutmaz oluyo. Fren telleri de çok dandik, bi tanesini kopardım güvenli bir sistem değil kesinlikle.

peki arka firen sağlam mıdır

Zaten artık tambur biraz abez kacıyor yani tambur olan 1750 Tl ise Diskli 1.850 Tl ..

Aga benim sana tavsiyem çin malı alma. Ben burda mondial alırken yüzlerce kişi bana yalvardı alma diye, inat ettim aldım nasıl pişmanım. Şimdi japonu koydum köşeye,rahatım. Dünya varmış. Eğer acelen yoksa biraz daha para koy, ikinci el bir japon düşün. 2005 model bir Yamaha veya Honda, 4 tane çin motor eskitir.

Mondial beş para etmez snapy alma motoran torrodada tip yok bence sana önerdiğim modeller

Kuba Xy100-e
Lifan tay 100
Bisan Roadstar Cup 100

Evet lifan çok hoş duruyor özelliklede siyahları :D

Ne yani 4.300 Verip Kırmızı-Siyah 2012 Ybr almayalımmı Panpa :) Onumu demek istion söyle söyle :)

Evet cok güzel burda 2 tane gördüm 1 egsoz vardı bilmiyorum baya ince,kısa idi cok güzel sesi vardı gösterge panelide 2002 Honda wave 100 aynısı

Ne yani 4.300 Verip Kırmızı-Siyah 2012 Ybr almayalımmı Panpa :) Onumu demek istion söyle söyle :)

Evet cok güzel burda 2 tane gördüm 1 egsoz vardı bilmiyorum baya ince,kısa idi cok güzel sesi vardı gösterge panelide 2002 Honda wave 100 aynısı

:D gönlünden ne geçiyorsa onu al knka :D

Mondial beş para etmez snapy alma motoran torrodada tip yok bence sana önerdiğim modeller

Kuba Xy100-e
Lifan tay 100
Bisan Roadstar Cup 100
9chc7.jpg

Torro kadar güzel motosiklet var mı ? şu asalete bak. :queen:

Küba, bisan, lifan hepsi aynı kasa ve aynı hatlara sahip. Birbirinin ikizi gibi.

bana güven yokarıda yazılanların hçbrini almaaa....
kymco Activ 100 al ...sıfır veya ikinci el ...inan yamaha ve honda kadar sağlam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar