hurricane 50 cc en son hızı ne kadar?popcorn hem saglamlık hemde performans acısından daha yakın geliyor.tercihinin neden hurricane oldugunu biraz acıklar mısın?bir de ikinci elde hurricane ve popcorn fiyatları hakkında bilgin var mı?
arkadaşım bunu sana söyle acıklayayım 2 zamanlı motor 4 zamanlı motorlara gore daha hızlı gider hurricane 50 80km/h yapıyo 2 zamanlı 90cc liği 4 zamanlı oldugundan dolayı aradakı 40cc yı oldurecektır we hurricane 50 ile aynı hızı yapacaktır hem adam gıdıyo 100cc motora 160 sürat koyuyo 150 cc motora 120 sürat koyuyo ben test ettim hurricane 50yi kalkış harika ve rampa aşşagı 80km//h yi gectim yaklaşık rampa aşşagı 90km/h yaptı saygılarımla...:bounce:hız testi isteyenlerede işte link http://www.youtube.com/watch?v=C282EIKk24Myalnız bi sorun var.keeway hurricane nin 90 cc olanında da aynı gösterge kullanılıyor yani onda da 80 km gösterge var.eger 90 cc 80 km hız yapıyorsa 50 cc 60 zor yapar gibim e geliyor.popcorn bu konuda bi adım önde bence.ama keeway in de saglam oldugunu duydum.2. el fiyatı hakkında bilginizi paylasırsanız sevinirim.çünkü fiyat olarak en iyi olanı tercih edebilirim
ahmet kardeşim al kacırma 90cc k0nusunda yanlışım olabilir hem bosver gostergeyi hurrciane 50 ile en azında 75km/h hız yaparsın hadi saygılarımla allah a emanet olsagol mondializzet.zaten ben ikinci el alacağım.acil yardım lazım 2. el 2005 model 11000 km de 600 milyona hurricane 50 buldum sence nasıl fiyat,motor temiz gibi duruyor
bir de www.motomax.com.tr de 90 cc içinde 2 zamanlı yazıyor o konuda yanlışın olabilir
arkadaşım bişey değil ustune alırkende bir sorun çıkmaz merak etme :cat:sagol mondializzet ama işte muayeneyi yaptırmamıs satarken yaptırırım diyor.ufak tefek arızalarını yaptırırım diyor alacagım kişi.bu muayeneyi yaptırmaması bir sorun teşkil etmez değil mi?bir de üstüne alırken cok ugrastırıyor mu,yani satış işlemleri?cok yardımların oldu teşekkür ederim